TV-Nyt

Alt det min far ikke har lært mig

- ny TV 2 programserie

I den nye TV 2 programserie, Alt det min far ikke har lært mig, går tv-vært Christian Degn i lære hos sin far, Jens Degn, og de gamle venner.

Christian Degns far Jens er pensioneret murer og kan fortsat håndværket til fingerspidserne. Nok er Christian ordsmed, men han har ti tommelfingre – i modsætning til sin far og de lokale. I hvert program skal Christian oplæres og løse en opgave med hjælp fra far og lokale.

I program 1: Som sit svendestykke vil den ambitiøse tv-mand bygge en bænk til hæderspladsen i fødebyen Råby. Men når Christian først får værktøj mellem hænderne, bliver det med livet som indsats at komme i mål med bænken. Ikke mindst for far Jens.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I program 2: Under Christians opvækst stegte far Jens en hel gris over bål, når der var byfest i landsbyen Råby. Selvom det er en stor mundfuld, vil Christian nu gøre det samme. Det kræver derfor hjælp fra far Jens, den lokale slagter og gode lokale venner. Men hvordan går det, når byboen Christian kommer i nærkontakt med levende grise? Og lykkes det den høje tv-mand at servere en helstegt pattegris, der lever op til fars og landsbyens tårnhøje forventninger?

Alt det min far ikke har lært mig
Alt det min far ikke har lært mig
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button