Allente

Allente vil tilbyde SkyShowtime

Allente, der både parabol-TV med streaming inkluderet og rene streamingløsninger (OTT) bekræfter at de også får den nye tjeneste SkyShowtime i sit udbud.

Nyheden kommer ikke som en overraskelse, da Allente allerede tilbyder Paramount+, som netop er den tjeneste som omdannes til SkyShowtime om kort tid.

“Vi er begejstrede for at kunne lancere SkyShowtime på tværs af Norden, og vi ser frem til at tilbyde kunderne hos Allente det allerbedste udvalg af globale serier og film samlet på ét sted”, siger Henriette Skov, Regional General Manager for SkyShowtime i Nordeuropa.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vores kunder sætter pris på kombinationen af flow-TV-kanaler og streamingtjenester, som giver frihed til både at se live-nyheder og -sportsbegivenheder og til at streame deres yndlingsfilm og -serier on demand. Disse seervaner har vist sig at være ret stabile gennem de seneste år”, siger Mahmoud Mustapha, CCO hos Allente.

Med lanceringen af SkyShowtime i Danmark kan Allente både tilbyde streamingtjenesten til parabol- og OTT-kunder. SkyShowtime vil erstatte Paramount+ og indgå som en del af pakkerne Standard og Premium for Allentes parabol-TV-kunder. SkyShowtime vil også blive tilbudt som en tilføjelse til den populære OTT-tjeneste Allente Stream. SkyShowtime udgør et perfekt match for Allente med det store udvalg af kvalitetsserier som Yellowstone, Haloog Dexter samt både klassiske og nye blockbusters.

“SkyShowtime er beviset på, at ’content is king’, og vi inkluderer nu en række af de største blockbuster-film og populære serier. Vores kunder vil både kunne få adgang til og nyde fantastisk mange film og serier, som vi ved, de elsker. Samtidig kan de se frem til det nye og eftertragtede indhold, som vi vil tilbyde fremover. Min personlige anbefaling i øjeblikket er The Lost City, men jeg må indrømme, at Paw Patrol højst sandsynligt er det mest sete indhold i vores hjem”, siger Mahmoud Mustapha.

Kilde: Allente presse

Læs også


Bestil Allente TV her og få 2 måneder til 0 kr.
Reklame-link
6 måneder bindning. Mindsteprisen for de 6 måneder 1.716 kr. (nedgradering til Stream Basic efter 2 mdr.)

I samme kategori

Back to top button