Streamingnyt

Allen v. Farrow

- Ny HBO dokumentar om forholdet mellem Woody Allen og Mia Farrow

Allen v. Farrow er en ny dokumentar om forholdet mellem Woody Allen og Mia Farrow skabt af Kirby Dick og Amy Ziering. Første afsnit af Allen v. Farrow får premiere på HBO Nordic den 22. februar. Efterfølgende kommer der ét afsnit om ugen.

Den nye HBO-dokumentar i fire afsnit dykker ned i historien om en af ??Hollywoods mest berygtede og offentlige skandaler: Beskyldningerne om, at Woody Allen skulle have begået seksuelle overgreb, der involverede Allens og Farrows dengang syv-årige datter, Dylan, samt parrets forældremyndighedssag og afsløringen af ??Allens forhold til Farrows datter, Soon-Yi.

Dokumentaren fortæller historien ved hjælp af private videooptagelser, retsdokumenter og lydbånd med eksklusive, dybdegående interviews med Mia Farrow, Dylan Farrow, Ronan Farrow, ven af familien Carly Simon, anklager Frank Maco, efterforskere og andre førstehåndsøjenvidner. Det er første gang for flere af de medvirkende, at de taler offentligt om sagen.

Man får samtidig historien om, hvordan Allen og Farrow mødtes og blev et af Hollywoods ultimative “powercouples”, der lavede intet mindre end 13 film sammen. Allen blev fra starten af forholdet en faderfigur for Farrows børn, og siden fik de også selv børn sammen, men det celebre forhold viste sig altså at have en skyggeside.

Dokumentaren har desuden en række fremtrædende kulturelle personligheder med, der kigger tilbage på Woody Allens arbejde i en bredere sammenhæng og reflekterer over, hvordan afsløringer om kunstneres personlige liv kan føre til en revurdering af deres professionelle arbejde.

Det er de prisvindende filmskabere, Kirby Dick og Amy Ziering (On The Record), der har instrueret, og Amy Herdy og Jamie Rogers har produceret. Blandt dokumentarens executive producers er Kirby Dick, Amy Ziering, Dan Cogan, Tara Lynda Guber, Artemis Rising Foundation, Maiken Baird, Ian Darling, Steve Cohen & Paula Froehle, The Lozen Foundation, Debbie L. McLeod, Jenny Raskin og Geralyn White Dreyfous. Executive producers fra HBO er Sara Rodriguez, Lisa Heller og Nancy Abraham.

Allen v. Farrow: Official Teaser | HBO
Allen v. Farrow: Official Teaser | HBO
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button