Streamingnyt

Landets bedste ishockeyliga får fuld dækning på TV 2 Play

Samarbejdet mellem TV 2, Danmarks Ishockey Union og Ligaforeningen tager et kvantespring, og parterne skriver i den kommende sæson dansk sportshistorie, når det gælder tv-dækning.

Fra sæsonen 2021/22, der begynder 31. august, bliver samtlige kampe – godt 265 kampe – i ishockeyens Metal Liga nemlig tv-transmitteret på samme kanal. Det drejer sig om alle grundspils- og slutspilskampe, der vises på TV 2 PLAY. Hertil kommer – som hidtil – at en lang række slutspilskampe også vises på TV 2 SPORT, som er Danmarks mest sete sportskanal.

– Vi kigger hele tiden efter nye muligheder for, at den enkelte PLAY-bruger i højere grad kan blive sin egen redaktør. Det vil sige, at man selv kan bestemme, hvilke kampe man vil se og hvornår. Med denne banebrydende aftale med dansk ishockey kan den enkelte bruger selv bestemme, for det er meget enkelt: Vi sender alle kampe fra isligaen på TV 2 PLAY, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Dette er første skridt. Jeg håber, at vi i den nærmeste fremtid kan give vores brugere endnu større mulighed for at bestemme selv, og at vi kan lave lignende aftaler for andre sportsgrene. Stor ros til dansk ishockey for at kunne se alle mulighederne i dette.

En banebrydende tid
For de ultimative ishockeyfans vil det fra den kommende sæson være muligt at se alle kampe i Metal Ligaen. Kampene fordeles ud over samtlige ugedage, og på kampdage, hvor der spilles mere end én kamp, anvendes forskudte kamptidspunkter.

– Med aftalen fortsætter vi udviklingen af Metal Ligaen som et Danmarks stærkeste sportsbrands. Samtlige aktører – TV 2, Ligaforeningen og Danmarks Ishockey Union – bakker op om den historiske aftale, der giver ishockeysporten en hidtil uset eksponering. Det er noget, vi har drømt om i mange år, siger Thomas Bjuring, kommerciel chef i Danmarks Ishockey Union.

Ligachef for Metal Ligaen, Kim Pedersen, siger:

– Det er et helt nyt og spændende puslespil, vi er i gang med at lægge i forhold til kampprogrammet, når alle kampene skal fordeles ud over hele ugen. Publikum skal vænne sig til en ”ny måde at gå til ishockey på”, men nye spilletidspunkter og kampdage åbner op for nye muligheder. Vi står foran en banebrydende tid for dansk ishockey.

Formand for Metal Ligaens Ligaforening, Klaus B. Rasmussen, siger:

– Vi er stolte af den her aftale. Eksponeringen af ishockeysporten stiger markant, når samtlige kampe vises på TV 2 PLAY. Jeg er stensikker på, at både vores fans, sponsorer og andre interessenter omkring sporten vil tage godt imod aftalen. Vi læner op os ad fodbolden – også ved at være mere fleksible med spilletidspunkter. Det er supergodt for sporten.

Kilde: TV 2 presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button