TV-Nyt

Alle Premier League kampe må vises på britisk tv og streaming indtil tilskuerne vender tilbage

Når Premier League starter op igen med den nye sæson, så bliver det indtil videre fortsat uden tilskuere på stadions. I første omgang så det ud til, at de gamle regler igen trådte i kraft i Storbritannien, hvor der ikke må vises live fodbold lørdage eftermiddage kl. 16:00.

Nu melder mediet The Times, at det britiske fodboldforbund vil droppe den regel, så længe der ikke kan lukkes tilskuere ind.  Flere klubber har skubbet på den beslutning af frygt for at det kunne få fans til at opsøge ulovlige streams og lignende. Så har man ment, at det var bedre at tilbyde et lovligt tilbud for de kampe, der ellers ikke var planlagt til visning på britisk tv.

Beslutningen får formentlig også betydning for danske seere, da der så ikke burde være hindring for at Viaplay Total Reklame-link kan live transmittere  alle lørdagskampe, indtil tilskuerne vender tilbage i hvert fald.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Premier League har i flere år krævet at europæiske rettighedshavere ikke viste mere end én 16:00 kamp live, for at beskytte hjemmemarkedet mod at britiske fans skaffede sig adgang til at se med på disse kampe via europæiske tv-kanaler eller streamingtjenester.

Premier League 2020/2021-sæsonen begynder 12. september.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button