TV-Nyt

Året der gak

- TV 2 Charlie satireshow

TV 2 Charlie graver lyspunkterne frem fra det herrens år 2020 i det store satireshow ‘Året der gak’. ‘Året der gak’ optages i Portalen i Greve tirsdag 1. december og sendes på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY søndag 20. december. Det er Rasmus Botoft og Annette Heick der står i spidsen.

Seerne kan glæde sig til et show med nogle af de sjoveste, frækkeste og skarpeste stjerner fra den danske satire- og komediescene, som alle er klar til at råde bod på det mundvigshængende år, vi snart kan vinke farvel til.

– Jeg tror aldrig, jeg har været med i et show med så mange highlights. Tænk både at stå med Niels Hausgaard, Lars Hjortshøj og Martin Brygmann i samme show samt en stribe af veloplagte indslag fra blandt andre Rasmus Krogsgaard, som jeg selv er stor fan af, siger vært Annette Heick, der sammen med skuespiller Rasmus Botoft skal styre showet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ud over de garvede herrer kan seerne også se frem til at opleve både Trine Gadeberg, Mikkel Schrøder, Kasper Le Fevre, gruppen PLATT-FORM, Julie Steincke, Christel Klan Stjernebjerg og mange flere.

Den danske folkesjæl

Efter et år med en global epidemi, en rasende kamp om magten i USA og total forvirring i vores egen lille andedam, har vi i den grad brug for noget at grine af. Med et kærligt glimt i øjet rister ‘Året der gak’ derfor årets vigtigste begivenheder, personligheder og skandaler – og lirker låsen op på Christiansborgs hermetisk lukkede døre.

Og ifølge vært Annette Heick er det netop med humoren, vi får bearbejdet alt det alvorlige og tunge, vi er gået igennem i 2020:

– Satire er for mig en del af den danske folkesjæl. Det er gennem humor, vi bearbejder nogle af livets tunge emner og vender tragedier til komik for en stund, siger Annette Heick, og Rasmus Botoft stemmer i:

– Satire betyder meget for mig, og det er vigtigt med god, skarp satire, så vi kan grine af os selv, hinanden og alle dem, der synes, de bestemmer. Satire må gerne indeholde kærlige drillerier, som vi i allerbedste fald kan blive lidt klogere af.

Både Rasmus og Annette peger på, at Donald Trump og hans mediecirkus, er noget af det, de grinede mest af i årets løb.

Humørbomben

Igen i år uddeler TV 2 CHARLIE en række priser i samarbejde med Svikmøllen. Der uddeles blandt andet den traditionsrige pris ‘Årets Yndlingsoffer’, som i 2019 gik til statsminister Mette Frederiksen.

I stedet for prisen ‘Årets Gak’ uddeles i år særprisen ‘Årets Humørbombe’ som konsekvens af, at 2020’s mange restriktioner har betydet langt mindre satire på de danske scener. ‘Årets Humørbombe’ går derfor til en eller flere, som mere eller mindre frivilligt at spredt ekstra godt humør og lys i mørket.

Vi ærer ligeledes en helt ekstraordinær personlighed inden for dansk satire, når vi uddeler æresprisen, ‘STORM Prisen’.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button