TV-Nyt

9-1-1: Lone Star – sæson 2

I den nye sæson tager serien blandt andet corona-epidemien op, og i sæsonens første afsnit må de 126 mand på stationen i Austi, Texas, midt i epidemien respondere på en alarm om en militærtank, der er løs i midtbyen. Owen (Rob Lowe) bliver i sæson 2 genforenet med sin ekskone Gwyneth (spillet af Lisa Edelstein), men holdet det? Og hvad siger sønnen TK?. Beredskabsstationens ansatte oplever i sæson 2, der er optaget i løbet af 2020, de samme corona-udfordringer, hele verden slås med mht. smitte, sygdom og død.

Serien “9-1-1: Lone Star” er en spinoff af den populære serie 9-1-1, og sætter fokus på de folk, der altid skal være klar til at redde andre. Historien bygger på Owen Strand (spilles af Rob Lowe), der for tyve år siden var den eneste overlevende fra sin beredskabsstation på Manhattan, da to fly fløj ind i World Trade Center den 11. september. Alle hans kollegaer omkom, og i kølvandet på terrorangrebet fik Owen som eneste overlevende den ubehagelige opgave at skulle genopbygge stationen.

I sæson 1 forlod Owen New York og blev ansat på en beredskabsstation i Austin, Texas, for at bruge sin erfaring fra New York til at hjælpe dem med at genopbygge deres redningstation efter en katastrofal hændelse. Owen er flyttet til byen sammen med sin udfordrende søn, T.K.

På overfladen er Owen meget “storby-like” og selvsikker, men inderst inde kæmper han med en hemmelighed, som han skjuler for omverden . Han lider nemlig af posttraumatisk stress uden at ville vise det. I Austin har Owen dog mødt den dygtige, men uimponerede paramediciner Michelle Blake (spilles af Liv Tyler), samt politibetjent Carlos Reyes, der begge hjælper ham. De to er stadig med i sæson 2, så hvordan det går, når hans ekskone ankommer, må tiden vise!

“9-1-1: Lone Star” sæson 2 kan naturligvis også streames på Xee – dagen efter et afsnit er vist på Xees tv-kanal. Serien er produceret af 20th Century Fox Television.

9-1-1: Lone Star – sæson 2
9-1-1: Lone Star – sæson 2
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button