TV-Nyt

80 dage til sommerhus

- ny DR programserie

DR1 har mandag klokken 20.00 premiere på programserien ’80 dage til sommerhus’, der bliver sendt i de kommende seks uger.

Kan man renovere et slidt sommerhus på 80 dage? Det bliver udfordringen for kusinerne Sara og Camilla, der har arvet farmors gamle sommerhus.

Det er en stor opgave. Men de får hjælp af to eksperter, der inspirerer kusinerne til kreative løsninger – men også hele Danmark, hvor mange i år har udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland.
Du kan rejse jorden rundt på 80 dage, men du også sætte et sommerhus i stand på den tid?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

25-årige Sara og 30-årige Camilla er kusiner, og sammen med deres fædre, har de arvet farmors gamle sommerhus, der virkelig trænger til en kærlig hånd. I løbet af 80 dage vil kusinerne renovere huset fra top til tå, så det kan danne rammen for hele familiens nye sommerminder.

Undervejs får de besøg af indretningsdesigneren, Nancy Gerber, og håndværkeren, Anders Koed Jensen, der kommer med gode råd og kreative løsninger, som inspirerer kusinerne. Samtidig inspirerer de hele Danmark, hvor mange i år har udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland.

Kilde: DR presse / STV

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button