Branche-NytHDTV

7’eren opgives erstattes af ID – Investigation Discovery

7eren logoUngdomskanalen 7’eren blev aldrig et seerhit og nu opgiver SBS Discovery Media kanalen og bytter den ud med krimikanalen ID, Investagation Discovery i ny mere målrettet dansk udgave.

Kanalen får premiere 1. november og vil bl.a. blive distribueret hos Yousee, Canal Digital og Stofa og overtager dermed kanalplads og de distributionsaftaler, som 7’eren har. Kanalen vil desuden blive tilgængelig i HD.

”Krimi-udsendelser har en kæmpe seerinteresse i Danmark og hitter især blandt storforbrugerne af tv og kvinder over 30 år. Vi har også oplevet interessen for krimiprogrammer på vores hovedkanal Kanal 5, hvor krimiserier som ”CSI” og dokumentarprogrammer om politiets arbejde er blandt de mest sete programmer,” lyder det fra Christian Kemp, adm. direktør SBS Discovery Media i en pressemeddelelse.

discovery id

Fakta om ID – Investigation Discovery
Kanalen blev lanceret i USA i 2008 og bliver i dag distribueret til mere end 85 millioner husstande.
ID er den eneste tv-kanal i verden, der har en programplan, som kun fokuserer på krimiprogrammer.
Den danske version af ID vil sende i HD og vil have en særlig programplan tilrettelagt de danske seere og med dansk speak på de mest sete programmer. Udover det bedste internationale Discovery-indhold vil der også være helt nye dramaserier fra de største amerikanske studier. Der vil være mere end 300 timers tv som er premierevisninger på kanalen.
Flere lande har haft succes med lancering af ID – Investigation Discovery. I Holland er kanalen vokset 215 procent i 2013. I England er antallet af husstande, der kan modtage ID steget med 24 procent sidste år, mens seningen af kanalen er mere end fordoblet

I samme kategori

Back to top button