Branche-Nyt

DLG Tele skifter navn og bliver til MIT Tele

Det Telia-ejede mobil- internet og teleselskab DLG Tele skifter navn og bliver fra i dag til MIT Tele. Ændringen får ikke betydning for hverken kunder, produkter eller priser.

For små to år siden overtog Telia det fulde ejerskab af DLG Tele, der indtil da havde været et 50/50 partnerskab mellem Telia og DLG. Dengang blev der lavet en aftale om, at DLG’s involvering gradvist skulle nedtrappes over en periode på to år. 1. januar 2018 udløber Telias rettigheder til at bruge navnet DLG Tele. Navneskiftet kommer derfor ikke som nogen overraskelse.

”Navneændringen får ikke betydning for de abonnementer eller de priser, kunderne har hos os. Men vores Mit Tele-kunder skal også mærke fordele ved, at brandet er en del af Telia-familien. Fremover bliver det nemmere for kunderne at få repareret mobilen. De kan fx aflevere den i den nærmeste Telia-butik og få en lånetelefon, mens mobilen er til reparation”, siger Morten Bentzen, der er administrerende direktør i Telia.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det nye navn Mit Tele er blevet valgt med ønsket om at skære det overflødige fra og ind til kernen. Navnet MIT Tele går direkte til pointen: Mobil, Internet og TV. Ganske enkelt; summen af de produkter, der tilbydes.

Fakta om MIT Tele
MIT Tele tilbyder et fuldt produktsortiment og er totalleverandør af mobil, bredbånd og TV.
Antal kunder: 180.000 abonnementer på tværs af produktkategorier og segmenter
Tv-kunder: 17.000 tv-abonnementer
Erhvervskunder: Godt 35.000 abonnementer

Kilde: Telia presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button