TV-Nyt

6’eren og Dplay skal vise motorsportsserien PURE ETCR

Discovery Networks Danmark har sikret sig rettighederne til motorsportsserien PURE ETCR, som vil blive vist på Dplay og 6’eren. PURE ETCR er det første helelektriske mesterskab, der giver verdens førende bilproducenter en global platform til at fremvise de nyeste elbiler på markedet.

Løbsformatet er ikke som man kender det fra traditionelle racerløb, hvor alle starter samtidig og første bil over målstregen vinder. I stedet bliver der kørt på både gadebaner og permanente racerbaner. Deltagerne skal konkurrere i en blanding af korte og action-mættede knockout løb, så man til sidst står med en ren finale, som afgør det hele.

– Vi er meget glade for at kunne annoncere den første af vores store tv-aftaler for PURE ETCR i 2021. I Danmark har vi et land med en fast forpligtelse om en bæredygtig fremtid – noget, der matcher filosofien bag PURE ETCR – og med Discovery har vi en partner, der er vant til at sende sport af højeste kvalitet til et stort publikum. Dette er den første af mange fantastiske aftaler, der bliver annonceret i de kommende måneder, da vi sigter mod at fremvise PURE ETCR for et globalt publikum i 2021, siger François Ribeiro, Chef for Eurosport Event, PURE ETCH promoto.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

PURE ETCR afvikler sit første race event i Adria, Italien, den 14.-15. november forud for den første fulde sæson, der løber af stablen i 2021.

Dplay og 6’eren vil i 2021 sende en blanding af livetransmissioner og højdepunkter fra PURE ETCR, verdens første helelektriske Touring-mesterskab med flere bilmærker.

– Vi er meget begejstrede for PURE ETCR, og hvad det kan bringe til vores portefølje. Det er fantastisk for Danmark, at en international motorsportsserie lanceres i København, og vi ser meget frem til at dække PURE ETCR i 2021 på 6eren og Dplay, som supplement til vores fokus på motorsport, siger Christian Thye, Sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Udover PURE ETCR viser Discovery Networks Danmark også dansk motorsport fra TCR Denmark. Derudover bliver der via Dplay og Eurosport vist store internationale motorsportsbegivenheder som Le Mans, FIA World Rally Championship og den elektriske serie Formula E.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button