Waoo

6 måneders gratis Amazon Prime Video til Waoo kunder

Fiberselskabet Waoo og Amazon går sammen og tilbyder alle Waoo-kunder Amazon Prime Video. Fra og med i dag kan alle Waoo-kunder tilmelde sig og få adgang til streamingtjenesten i de første 6 måneders betalt af Waoo, og se hundredevis af populære film, serier inklusiv prisvindende Amazon Originals så som The Grand Tour, Star Trek: Picard, Tom Clancy’s Jack Ryan, og The Marvelous Mrs. Maisel.*

Både fiberbredbånds- og TV-kunder vil således kunne se timevis af reklamefri underholdning på Prime Video. Kunder kan streame indhold direkte fra internettet fra en computer eller med Prime Video app’en på telefon, tablet, udvalgte smart TV’er, Apple TV eller Chromecast og se det på den store skærm derhjemme.

”Vi er rigtigt glade for at være den første internet- og TV-udbyder i Danmark, som kan tilbyde vores kunder Amazon Prime Video, som er en premium streamingtjeneste spækket med varieret indhold. Det er vigtigt for os altid at kunne tilbyde vores kunder nye produkter og services som konstant dækker deres behov. Streamingtjenester er en fortsat voksende tendens, og Amazon Prime Video er bestemt et must have,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Amazon Prime Video kan ses på op til 3 enheder på én gang, så far og mor kan se en film i stuen samtidig med, at der også streames på to børneværelser. Og på indholdssiden er der nok at gå i gang med for både forældre og børn indenfor alle genrer. Går turen til udlandet på ferie kan man også downloade indholdet og se det offline med Prime Video app’en på iOS eller Android-enheder.

“Med vores nylige kåring som Danmarks bedste internet for 9. år i træk, får vores kunder ikke bare en af de bedste streamingtjenester med Amazon Prime Video, men en streamingoplevelse i særklasse,” siger Jørgen Stensgaard.

Som en del af Amazon Prime Video, vil man også få adgang til et Twitch Prime abonnement. Twitch er verdens førende live streaming platform inden for gaming, og med Twitch Prime får man adgang til bonus spil og eksklusivt in-game indhold – kort fortalt; enhver gamers drøm.

  • * Efter den 6 måneders prøveperiode fortsætter Amazon Prime Video automatisk til normalpris 45,- pr. md., såfremt abonnementet ikke opsiges. Opsigelse kan ske ved at kontakte Waoo. Tilbuddet forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller abonnement på Waoo Fiber, hvilket er betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Der er 6 måneders bindingsperiode for nye kunder. Omkostninger er ikke inkluderet. Øvrige vilkår og betingelser kan findes på waoo.dkAmazon.com, Inc. og dets datterselskaber er ikke sponsorer af denne promotion.
  • Nogle af de populære Amazon Original TV-serier, som er tilgængelige på Prime Video inkluderer: The Grand Tour, Star Trek: Picard, Tom Clancy’s Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, Fleabag og Hunters.
  • Mange titler er tilgængelige i den knivskarpe 4K UHD kvalitet.
  • Se skuespiller biografier, hør soundtracks og læs en masse facts med Amazons X-Ray funktion
Kilde: Waoo presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button