TV-Nyt

5 år senere

- se hvad der tager over på DR1 når Ulven kommer er færdig

Hvordan tror du at verden havde set ud i dag, hvis du var blevet spurgt for fem år siden? Det er udgangspunktet for DR’s nye programserie 5 år senere, der sendes over fire søndage i december.

Før begivenheder som Corona, #MeToo og Krudttønden blev mejslet ind i danskernes bevidsthed, gav en udvalgt håndfuld af Danmarks største personligheder en række unikke interviews om deres syn på dem selv og på tidsånden. Optagelserne blev siden forseglet og gemt, nu er det så blevet tid til at åbne tidskapslen og se både frem og tilbage i tiden. For hvad er der egentlig sket på bare fem år i verdens- og danmarkshistorien, og ikke mindst i dem fem kendte danskeres personlige liv?

fem år senere Tine Thomas
Foto: Henrik Ohsten

Det er tv-vært Tine Gøtzsche, der styrer slagets gang, når stærke holdninger indhentes af det historiske vingesus fra de begivenheder, der har formet vores fælles nutid. De fem medvirkende er: Thomas Blachman, Margrethe Vestager, Peter Aalbæk, Morten Messerschmidt og Stine Bosse, der alle mødes de til et utraditionelt topmøde i Sønderborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Særligt fokus i program 1: #MeToo og Black Lives Matter

Særligt fokus i program 2: Terrorangrebet, der ramte Krudttønden og Præsident Trump

Særligt fokus i program 3: Flygtningekrisen og Brexit

Særligt fokus i program 4:  Klimakrise og Coronapandemi

Kilde: DR

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image

I samme kategori

Back to top button