Branche-Nyt

4 nye hovedtelefoner i Philips Flite serie

Hvert sekund døgnet rundt sælges der en Philips-hovedtelefon – og det bliver så flere end 30 millioner styk om året. Og nu kommer der fire nye modeller i serien Flite, som givet vil få tallet til at stige: Just præsenteret på IFA-udstillingen i Berlin og allerede på vej ud i de danske butikker.

– Med de fire nye modeller er serien komplet med syv forskellige udgaver. Fælles for Flite er, at målgruppen for det ultralette, elegante design i kombination med god lyd især er unge og yngre kvinder, siger Product Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

To af modellerne er trådløse via Bluetooth, mens de andre to er med kabler. To er in-ear og de to andre over-ear, så der er rigtig gode muligheder for at vælge dén, der passer bedst.

– Som noget nyt introducerer vi en udgave med neckband, som hviler rundt om halsen med batteri og fjernbetjening, og det gør den behagelige at have på i længere tid, fordi vægten – som i forvejen er reduceret – fordeles, siger John Bundgaard.

Udover traditionelle sorte udgaver er der lagt vægt på de lyse pastelagtige farver: Hvid og guldbrun er nogle af mulighederne.

– Vi har noteret stor vækst inden for Bluetooth-hovedtelefoner, og venter denne vækst fortsætter. Tidligere havde en forbruger typisk ét sæt hovedtelefoner: I dag er der måske ét sæt til at lytte musik og tv med, et sæt til at have med på farten, et sæt til sport og et sæt i bilen etc., bemærker John Bundgaard.

Han føjer til, at med til at skubbe i retning af det trådløse er også, at flere smartphone-producenter fjernet stikket til hovedtelefoner, så kabel ikke længere kan tilsluttes.

SHB4205 er en in-ear med Bluetooth og neckband, som vibrerer, når der kommer et telefonopkald, så du aldrig misser ét. Via fjernbetjeningen kan du besvare og slutte opkald, ringe det seneste nummer op samt skifte mellem musik og telefon. En opladning holder op til syv timer.

SHE4205 er også in-ear, men med kabel på 1,2 meter. Fjernbetjeningen sidder på kablet, så du kan besvare et telefonopkald. Og er ellers identiske med SHB4205.

SHB4805 er over-ear og trådløse. De bløde puder gør den behagelig at have på selv i længere tid, og når den ikke bruges foldes den sammen til en lille håndfuld. Puderne gør, at den omgivende støj reduceres, så du bedre kan nyde musikken. Batteriet holder op til 13 timer, og der er fjernbetjening til telefon og musik.

SHL4805 er også over-ear og med kabel. Og ellers identiske med SHB4805.

Vejledende udsalgspriser:
In-ear SHB4205: 499 kroner. Tjek dagspriser på Pricerunner.dk
In-ear SHE4205: 229 kroner. Tjek dagspriser på Pricerunner.dk
Over-ear SHB4805: 599 kroner.
Over-ear SHL4805: 349 kroner. Tjek dagspriser på Pricerunner.dk

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button