Branche-Nyt

3 designpriser til Philips TV for unikt design

Philips_7100_close-up speakerPhilips TV er atter blevet belønnet for det unikke design: Denne gang i form af tre design-priser fra iF og Red Dot; to internationale og eftertragtede priser.

Den nye Philips 7101-serie har fået priser fra både iF og Red Dot 2016 Product Awards, mens den særdeles innovative model 5231 – en lille skærm med en sammenhængende løsning, der forener tv, trådløs Bluetooth-højtaler og skærm – har fået en Red Dot-pris.

Både iF- og Red Dot-priserne gives som anerkendelse for enestående design – og i de forskellige kategorier deltager flere end 5.000 produkter fra omkring 60 lande; alle produkter, som repræsenterer noget af det bedste i design, ligesom der lægges vægt på innovation, kvalitet, funktionalitet og miljømæssige elementer.

Philips 5231-serie
Philips 5231-serie

I en kommentar til de seneste priser siger chefdesigner Rod White fra Philips TV:
– Vi har på et stærkt konkurrencepræget marked skabt nogle attraktive produkter ved at lytte til forbrugernes ønsker om kvalitetsmaterialer og lydkvalitet kombineret med en innovativ brug af design, nem betjening og forbedret funktionalitet. Og vi er glade for, at både iF- og Red Dot Awards belønner vore anstrengelser.

Kilde: Philips presse

 

I samme kategori

Back to top button