Branche-NytTV produktnyt

3-i-1 TV fra Philips med Bluetooth-højtaler

Philips_5231_KoekkenPhilips 5231 er et TV, en computerskærm og en Bluetooth-højtaler i ét produkt – ideelt i stuen, køkkenet, soveværelset, sommerhuset, campingvognen eller båden.

Designet er i hvidt i had Philips kalder for en moderne, ren stil. Skærmen er på 24” (60 cm) og Full HDTV skærmen har en indbygget 16W Bluetooth-højtaler i foden.

Denne 3-i-1-løsning gør, at du ikke behøver lade både et TV, en højtaler og en computerskærm tage plads op. Der er to HDMI-indgange og Easylink, som får flere produkter til at fungere sammen på en nem måde; eksempelvis behøver du kun én fjernbetjening og ikke én til hvert produkt. Der er USB-port til USB-stik, digitalt kamera og andre enheder.

Hvis du vil tilslutte din bærbare computer, så er der både en VGA- og en HDMI-port. Der er også en CI+ port til kort fra TV-distributører, så du kan få adgang til de samme TV-kanaler, som du har på stuens TV.

Du kan nemt flytte rundt på TV’et inde i huset eller tage det med ud i haven eller på altanen, da det er en letvægtsmodel på blot 4,4 kg.

Vejledende udsalgspris: 2.499 kroner.

Kilde: Philips presse

Relaterede artikler

Back to top button