YouSeeCanal Digital

2016 TV-boks dyst – Vi sammenligner YouSee og Canal Digitals nye tv-bokse

Boksdyst YouSee Canal DigitalHer i 2016 er der kommet nye tv-bokse fra de to danske tv-udbydere, henholdvis kabel-tv udbyderen YouSee og satellit-tv udbyderen Canal Digital. Vi har afprøvet dem begge, og i denne artikel sætter vi dem så op mod hinanden, for at se hvem der egentlig har den bedste tv-boks af de to lige pt. på en række parametre.

Strømforbrug

YouSee har pt. en fejl på deres standby strømforbrug, så her vinder Canal Digital klart. Vi måler 12,7 Watt i standby på YouSee boksen (skulle blive under 0,5 Watt, når det er rettet) og 0,37 Watt på den nye Canal Digital boks, såfremt man sætter den i den dybe standby.

Yousee boks EPG kanallisteCanal Digital Smart boks EPG matrice

 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 

 

 

Brugeroverflade og betjeningshastighed

Boksene fra begge udbydere er ganske hurtige, men YouSee vinder på deres zappe hastighed og hurtighed i forhold til adgang til On Demand indhold. Her slår YouSee boksen klart Canal Digitals boks.

Brugeroverfladen er rent udseendemæssigt en smagssag. Vi synes dog YouSee boksen virker lidt mere moderne og enkel i sit design.

TV optagelse

Både Canal Digitals og YouSee’s nye bokse tilbyder harddisk plads på 1 TB. Hos Canal Digital er der dog ydermere mulighed for at skifte harddisk eller benytte USB harddisk i valgfri størrelse. YouSee’s boks har mulighed for optagelser af op til 3 ting samtidigt og samtidig frit se noget fjerde. På Canal Digitals boks kan der optages to ting samtidigt.

Canal Digital Smart boks fjernoptag AndroidFjernoptagelse

Mens YouSee har lovet at der kommer mulighed for fjernoptagelse på deres boks på et senere tidspunkt, så tilbyder Canal Digital allerede den mulighed på deres nye boks.

Man skal dog huske, at det bruger en del strøm i standby at gøre brug af denne mulighed.

Start forfra

Her vinder YouSee klart. Omend billedkvaliteten kunne være bedre. Canal Digital tilbyder nemlig slet ikke den mulighed på deres boks.

TV arkiv

Mens YouSee har et meget komplet arkiv med mange kanaler, så er der ikke så meget at hente hos Canal Digital, det skyldes ikke boksen men manglende aftaler med tv-kanalerne.

Streamingtjenester

YouSee tilbyder mulighed for indhold fra både C More og HBO Nordic på deres tv-boks. Canal Digital tilbyder indhold fra C More samt SF Kids.

I samme kategori

Back to top button