Branche-Nyt

15.000 midt og nordjydere mister deres internet og tv om få dage

Som vi tidligere har skrevet, så blev fusion mellem Enig og SE betinget af at kunderne aktivt skulle vælge udbyder. 110.000 kunder fik i efteråret 2020 et brev om, at deres aftale var opsagt senest pr. 31. januar 2021 og de aktivt skulle vælge.

Nu er der så få dage til deadline, og Norlys melder, at 15.000 kunder står til at miste deres internet og tv signal, fordi de ikke har taget et aktivt valg om deres fremtidige udbyder.

– Så vidt vi kan se i Norlys Digital, ser det lige nu ud til, at der står 10-15.000 Eniig-kunder, som mister forbindelse natten til den 1. februar. Det er en ganske alvorlig situation – ikke mindst i denne tid, hvor mange arbejder hjemmefra og har børn i hjemmeskole. Det er de færreste, som kan få hverdagen til at hænge sammen uden internet, fastslår Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør i Norlys Digital.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med fem dage tilbage er det sidste udkald for de kunder, som endnu ikke har valgt. Hos Norlys er alt sat ind på at få alle til at træffe et valg – blandt andet sendes der påmindelsesmails og sms’er til alle kunder, der har oplyst disse informationer til selskabet. Og budskabet er klart:

– Jeg kan kun opfordre alle til at få truffet et valg i dag. Alt efter, hvilken udbyder man vælger, kan der være behandlingstid før internet- og tv-abonnementet aktiveres, og skal man have en tv-boks eller ny router tilsendt, tager det også nogle dage. Desværre kan vi se, at påmindelserne ikke har den store effekt på trods af den skarpe deadline, fortæller Sune Nabe Frederiksen.

– Vi har hyret 150 ekstra mand ind i denne tid, og er derudover i gang med at uddanne medarbejdere fra hele Norlys til at kunne hjælpe de kunder, der står uden forbindelse. Det bliver en fælles opgave, men uanset hvordan vi vender og drejer det, så vil vi aldrig kunne hjælpe 15.000 kunder den samme morgen. Derfor er det afgørende for os, at flere får valgt, understreger Sune Nabe Frederiksen.

Norlys holder hånden under fastnettelefonikunder
Mens internet- og tv-kunder mister signalet den 31. januar, så bliver hånden holdt under de tilbageværende fastnettelefonikunder.

– Vi ved, at mange af vores fastnettelefonikunder tilhører den ældre generation, og vi har en forpligtelse til at sikre, at de ikke står uden forbindelse til omverdenen fra den ene dag til den anden. Derfor holder vi helt ekstraordinært deres aftale aktiv henover månedsskiftet, indtil det er lykkedes os at komme i kontakt med dem, forklarer Sune Nabe Frederiksen og understreger slutteligt, at det desværre ikke har været en mulighed at gøre det samme for internet- og tv-kunderne.

Kilde: Norlys presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button