10 forbedringer der kunne gøre Dplay bedre

| torsdag 19. maj, 2016 07:38 | 0 Kommentarer

Dplay screensDplay blev introduceret i Danmark medio 2015 i beta, og siden da har Dplay føjet flere platforme og mere indhold.

Senest her maj 2016 er Dplay officielt lanceret på Apple TV 4. Men der er fortsat mulighed for forbedringer på tjenesten.

Vi har lavet en liste over ting, der kunne forbedres ved Dplay.

1. Chromecast også fra Apple enheder

Chromecast virker kun på Android. Hvorfor ikke også fra Apple enheder? Det burde vel ikke være så svært? Chromecast til iOS er dog ikke en feature, som ligger i de kortsigtede planer for Dplay releases, oplyser Dplay selv.

2. Live TV på alle kanaler

Dplay har ingen Live TV kanaler bortset fra Eurosport kanalerne. Her er der plads til forbedringer ved at forhandle nye rettighedsaftaler hjem.

3. Hvor er de amerikanske serier fra Kanal 4, Kanal 5 osv

På grund af manglende rettigheder er der ikke amerikanske serier i arkiv fra Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Dermed får man med Dplay ikke fuld adgang til alt på Discovery Networks kanalerne, og det er jo synd.

4. Favoritliste jo tak

Det burde være muligt at tilføje ens favorit indhold til en personlig liste, så man ikke skal ind og finde det hver gang.

6. Hvad med at kunne spole tilbage i live sport?

Viaplay giver mulighed for at spole tilbage i live sport indhold, så hvorfor ikke også hos Dplay?

7. Undertekster virker ikke når du streamer til fjernsynet

Dplay fungerer pt. ikke ret godt med undertekster, når der streames til tv’et. Det må kunne forbedres.

8. Hvorfor kan man ikke se, hvad man har set?

Hvis man afbryder et afsnit, og senere vil se videre, så kan man ikke se, hvilke afsnit man sidst så. Man skal ind og søge efter programmet og derefter skal man vælge det afsnit man er kommet til – hvis man vel at mærke kan huske, hvilket afsnit man er kommet til…

9. Hvorfor kan Dplay ikke huske, hvor man er kommet til i et givent afsnit?

Det virker meget gammeldags, at Dplay ikke kan huske, hvor man er kommet til, hvis man stopper en afspilning og vil genoptage den senere. Så startes der bare forfra, og man må selv hoppe frem.

9. Login problemer

Flere rapporterer om Login problemer på Dplay på Apple TV. Der skal tit logges ind igen og problemet er også observeret på iPhone og iPad.

10. Sport indhold vises også til Premium kunder

Selv om man ikke har sportsabonnement og adgang til at se sporten, så vises det alligevel som det første. Det er ikke super smart.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming