Hjem Forum Parabol-TV LNBF Ku-Band / C-Band nogen som har sådan en ? Re:LNBF Ku-Band / C-Band nogen som har sådan en ?

#64794

Bingo
Participant

big sagde
du skal nok læse lidt mere, det er ret begrænset hvad du finder med en skål under …..2 meter, så check lige først hvad der er, og hvilken størrelse det kræver

ellers er der ikke så meget i lnbf’er, de stjæler lidt signal grundet opbygningen og det er vel det

var selv ved at handle om nogle, det strandede på grund af transportudgifter, så skulle fyren pludseligt til DK, og så ville han gerne have forudbetaling…….noway, det lugter……anyway mener jeg at fyren stadig har skidtet til salg (der er en go sjat) og har du mod på at hente i norge vel jeg gerne kontakte ham

fra huskeren er der

2 paraboler str +3 m

aktuatorer + v box

c/ku lnbf

c lnb

ku lnb

c receiver

+ måske lidt løsdele

Dette var litt overaskende å lese……

Jeg tilbød deg det jeg hadde av C-band stuff til en meget god pris, du spurte om jeg kunne få pris for transport av transportfirma, det gjorde jeg, det ble selvsagt ikke billig – spesielt sett i betraktning at varene var nesten “gratis”.

Du sa det ble for dyr frakt, enig i det. Jeg tilbød deg at jeg skulle ta alt med (gratis) i bil til Kristiansand dersom du kunne komme dit å hente det. Det ville du ikke, du spurte om jeg kanskje skulle en tur til Danmark, jeg sa at senere på sommeren skulle jeg det og du spurte om jeg da kunne ta det med hjem til deg (gratis). Det sa jeg ja til men ba om forskuddsbetaling, for å forsikre meg at du ville ha det når jeg kom og ikke “ombestemme” deg.

Jeg ville / kunne ikke ta alt dette med til Danmark i min lille Vito Campingbil og så (dersom du ikke ville ha det eller ville prute på prisen) evt. dra det med meg videre på turen – inn til Tyskland til Scandinavian Park Shopping Center og Citi i Flensburg, gjøre shopping, ha plass til å fylle bilen med mye varer, ha plass til å bo/sove i bilen (min frue og meg), ta “antenne suffet” med meg tilbake til Danmark, så inn til Sverige, så tilbake inn til Norge…… hvor mange plasser er dette TOLL kunne ha stoppet meg og blitt vanskelige med “antenne stuffet” – det kunne jeg ikke ta sjans på – derfor forskuddsbetaling – SELVFØLGELIG !

Dersom det hadde vært billigere med frakt med transportfirma fra Norge til Danmark, hadde du da ventet jeg ikke ville ha forskuddsbetaling ?

Du må være en av de få her i verden som tror du kan kjøpe på internett fra firma eller private uten å betale på forskudd….!

Personlig har jeg solgt og kjøpt på ebay (se: ks601andmore) hundrevis av saker og ting da jeg bodde i Canada og senere i Norge – ALLTID MOT FORSKUDDSBETALING …

Så du mener det “luktet” av meg fordi jeg ville ha betaling før jeg sendte eller tok varene med den lange veien?

Vel, jeg syntes det “luktet” av planlagt u-ærlighet / “smarthet” av deg da du ikke ville betale forskudd som jeg selv (og andre) alltid gjør!

Lykke til med videre kjøp på internet (uten å betale på forskudd)… !