Jim

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 36 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: PVR USB-Stick #107700
    Jim
    Deltager

    Fik det til at virke med en HDD.

    som svar til: PVR USB-Stick #105766
    Jim
    Deltager

    Nu har jeg formateret den på PC, og det virker forsat ikke!, det er ikke muligt at vælge under menuer. Stikket virker nu fint på min forrige dvb-c boks (Smart cx72).

    som svar til: PVR USB-Stick #105761
    Jim
    Deltager

    Det er en 16gb jeg har tilsluttet, men jeg for ikke muligheden for at formater den, det er måske fordi der ikke er plads nok??, det nok 32gb der er minimum.

    som svar til: PVR USB-Stick #105759
    Jim
    Deltager

    Måske jeg skulle prøve med en 32GB stick, andre bokse skulle så hvidt jeg kan se, fungere med 32gb stick.

    som svar til: PVR USB-Stick #105736
    Jim
    Deltager

    Det er ikke HD+ modellen jeg har , men (HD) modellen ,altså uden intern HDD.

    som svar til: DVD-optager #89253
    Jim
    Deltager

    Det gør ikke noget den ikke har hdd, bare jeg kan kopier over på dvd er det fint, tak for hjælpen.

    som svar til: DVD-optager #89228
    Jim
    Deltager

    Det er de gamle modeller jeg spørg til.

    som svar til: DVD-optager #89219
    Jim
    Deltager

    Har kigget efter brugte på DBA, men er i tvivl om de kun optager via antenne ? (analog). Jeg ønsker ikke at bruge flere tusind kroner på en af de nyeste digitale modeller, så det er ok med analog.

    som svar til: Fællesantenneanlæg #74021
    Jim
    Deltager

    Beboer der ikke gider yousee kan få telia, fullrate, eller yousse på bredbånd, ved godt der kræves en boks ,men tilgengæld  kan den lidt af hvert:-). Dvb-t/2 råt signal hvor to beboer deles om en antenne,virke nu stadig om en god ide, som tidligere nævnt ville man kunne bruge kabler og dåser  til dette. Jeg er blevet oplyst at yousee ejer anlægget, ved en evt opsigelse vil det vist ikke give nogen mening at de piller det ned?, tro nu heller ikke de vil gøre det?, men de vil måske kræve et  beløb for overtagelse af anlægget?, nogen der har viden om dette?.

    som svar til: Fællesantenneanlæg #73604
    Jim
    Deltager

    Der er tale om en andelsforening, er det ikke kun lejre der kan melde sig ud?, spørgsmålet er om en kollektiv aftale i en andelsforening kan ophøre, hvis der er flertal i foreningen for at blive i aftalen?.

    som svar til: Fællesantenneanlæg #73596
    Jim
    Deltager

    Jeg har taget fejl, det er et stikledningsanlæg vi har, det jeg tænkte på er at vi har en kollektiv aftale på de tre tv pakker, men det kan jo bare opsiges. Efter diverse søgninger ,kan jeg kun få øje på fibia, som den nærmeste leverandør ,tænker om waoo overhovet kan tilbyde den lille tv-pakke billigere, ind de vi betaler for yousee?, nogen der har nogle erfaringer med det?. Vi har masser af hastighed på telefonstikket, så alle kan nemt se eks dr-tv eller tv2 play ,men det kunne nu være rart med gratis dvb-t, og så kunne supplere med boxer-tv, uden at skulle trække ekstra kabel, men man for nok ikke nogen udbyder til at lade det går ind over anlægget… lige bortset fra viasat og cd via dvb-s

    som svar til: Fællesantenneanlæg #73572
    Jim
    Deltager

    Forestillet mig nok det er et fællesanlæg, hvis nu der monteres flere antenner således at to beboer kobles til en  antenne, kan man vil  undgå det bliver et fællesanlæg?. Der findes kun de samme kabler/stikdåser som yousee har installeret (sløjfe anlæg), og det bliver for omfattende at trække ekstra. Jeg kan se det nærmeste fiber kabel er fibia ,som tilbyder waoo, kan se at waoo har lidt flere kanaler ,men  der er ikke den store pris forskel sammenlignet med yousee, ved så ikke om waoo kan tilbyde en kollektiv rabat som er billigere ind yousee?.

    som svar til: Fællesantenneanlæg #73557
    Jim
    Deltager

    Enig i at en fiberforbindelse med (waoo) ville være en godt alternativ , problemet er bare det ligger ca 700 herfra, og jeg forstiller mig det vil være dyrt at få trukket herop for en lille ikke rig andelsforening som os, der ligger dog andre større foreninger omkring os, måske man kunne slå sig sammen?.

    som svar til: Fællesantenneanlæg #73554
    Jim
    Deltager

    Det handler om jeg personligt ikke gider yousee grundpakken, nettet tilbyder jo eks på DR gratis og tv2 play kanaler for få penge osv .Min ide var at skrotte yousee, og lave et combi anlæg med dvb-t og dvb-s, med dvb-t er der DR, regionalt- tv og sverige alt sammen gratis, man kan så bygge videre med boxer-tv, men da boxer-tv desværre ikke tilbyder så mange kanaler  som yousee, kunne alternativ være for de beboer der har behov for flere kanaler være viasat eller CD. Yousee er en klart fordel med hensyn  til bland selv kanaler med ca 100 kanaler, det er bare for mig at se ikke nogen fordel for dem som ønsker en lille skræddersyet  kanal pakke.

    som svar til: Fællesantenneanlæg #73533
    Jim
    Deltager

    Glemte lige at fortælle det er det rå signal der skal udsendes, altså hver beboere har deres egen boks/ca modul.

    Jim

     

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 36 i alt)
Back to top button