ZDF HD nu med danske undertekster

| onsdag 30. nov, 2011 12:32 | opdateret 01. dec, 2011 kl. 12:49 | 16 Kommentarer

Så er der gode nyheder til de mange danskere, som kan modtage nabolandskanalerne i HD. ZDF HD sendes nu med danske undertekster.

Knivskarpe billeder og klokkeklar lyd – det er oplevelsen, når man ser nabolandskanalerne i HD. Fremover kan seerne så også glæde sig over, at der nu også er danske undertekster på ZDF HD, ligesom på SD-versionen af kanalen. De danske tekster hjælper os til at komme tættere på vores naboer og få en bedre forståelse af det liv, der leves lige uden for Danmarks grænser.

ZDF HD vil fremover – ligesom SVT HD – sende en lang række udvalgte kvalitetsprogrammer med danske undertekster. Der arbejdes hårdt på tekniske løsninger, der sikrer, at også de øvrige HD-versioner af nabolandskanalerne, sendes med danske undertekster.

Den tekniske opsætning:
De danske undertekster på ZDF HD aktiveres på samme måde, som det gøres for ZDF SD. Teksterne sendes via en særskilt PID. 

Bemærk at underteksterne kun er tilgængelige hos kabel-tv og antenneforeninger der har aftale med Verdens TV om at levere dette.

Kilde: Verdens TV presse

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

16
Kommentarer

for at kommentere
16 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Bygork

Hej

Vil det sige at jeg med almindelig parabol også kan få dk undertekster på ZDF? Er det evt. også gældende for andre tyske/nordiske parabol kanaler?

Mvh.

Bygork

kram5610

Ja jeg ved ihvertfald at det virker på ARD på tekst tv side 799

jetdirect

her for noget tid siden oplevede jeg danske under tekster på en god gammel foce mac master 1000 på ard 1 uden og aktivere ttv undertekster

på digital parabol der kan jeg ikke få det til og virke

kras44

Hej
I skriver at der sendes undertekster på særskildt PID, men hvilket nummer er denne PID. Har jeg forstået det ret, kan alle med parabol se ARD og ZDF med undertekster på Dansk, men Verdens TV skriver at det kun er kabel tv kunder der kan. Hvad er rigtigt.

kras44

Nu er jeg helt forvirret. Er Verdens TV ikke en forening??

Admin, har du PID nummeret, og kan det bruges af en almindelig parabol seer, der gerne vil have Danske undertekster på de Tyske kanaler

kras44

OK, det vil sige at man ikke kan få Danske undertekster når man “kun” har en parabol

Tak for svaret

kras44

Lige nu ser jeg ARD HD med danske undertekster txtTV side 799, og det er direkte på en almindelig parabol, så mon ikke forvirringen er total

kras44

Ja det må man da håbe, men hvilken side ?????.

parabolgutten returns

ZDF HD har længe været uden tekst tv. Det er først kommet på for kort tids siden. Så mon ikke de danske tekster sendes via tekst tv?

kras44

Jeg har lige prøvet om jeg kunne finde ZDF’s tekstside hvor de sender danske undertekster, men forgæves. Er der nogen der eksakt ved om den findes og i bekræftende fald, hvilken side?????

parabolgutten returns

Nu har jeg – måske lidt nørdet – trykket mig igennem alle sider på ZDF HD’s tekst-tv mens der kørte en udsendelse med danske undertekster. Jeg fandt ikke nogen side med teksterne på desværre.

kras44

Jeg tager lige tråden op igen: Mon der er en eller anden der har fundet ud af, om ZDF sender undertekster på dansk via teksttv, ligesom ARD gør.

parabolgutten returns

Jeg har trykket mig igennem alle sider på ZDF uden held.