Branche-Nyt

ZDF HD nu med danske undertekster

feature ard zdf hdSå er der gode nyheder til de mange danskere, som kan modtage nabolandskanalerne i HD. ZDF HD sendes nu med danske undertekster.

Knivskarpe billeder og klokkeklar lyd – det er oplevelsen, når man ser nabolandskanalerne i HD. Fremover kan seerne så også glæde sig over, at der nu også er danske undertekster på ZDF HD, ligesom på SD-versionen af kanalen. De danske tekster hjælper os til at komme tættere på vores naboer og få en bedre forståelse af det liv, der leves lige uden for Danmarks grænser.

ZDF HD vil fremover – ligesom SVT HD – sende en lang række udvalgte kvalitetsprogrammer med danske undertekster. Der arbejdes hårdt på tekniske løsninger, der sikrer, at også de øvrige HD-versioner af nabolandskanalerne, sendes med danske undertekster.

Den tekniske opsætning:
De danske undertekster på ZDF HD aktiveres på samme måde, som det gøres for ZDF SD. Teksterne sendes via en særskilt PID. 

Bemærk at underteksterne kun er tilgængelige hos kabel-tv og antenneforeninger der har aftale med Verdens TV om at levere dette.

Kilde: Verdens TV presse

I samme kategori

Back to top button