Nyheder

Thomas Mygind på clairvoyant morderjagt

fornemmelse for mord kanal 5
Thomas Mygind på clairvoyant morderjagt til efteråret

I Danmark er der aktuelt flere end 70 uopklarede mord. Selvom sagerne ifølge dansk lov aldrig bliver forældede har politiet reelt set opgivet flere af dem, og det efterlader de pårørende i et tomrum af uafklarede følelser og nagende spørgsmål: Hvorfor skete det? Hvordan skete det? og især naturligvis… hvem var morderen?

I ”Fornemmelse for mord” vil den garvede tv-vært, med hjælp fra syv af Danmarks dygtigste clairvoyante, genåbne flere af de mystiske og stadigt uopklarede sager, med håb om at deres særlige evner og spirituelle efterforskning, kan hjælpe til at få sagerne afsluttet og – ikke mindst – give de efterladte en form for fred i sindet.

”Fornemmelse for mord” har premiere på Kanal 5 til efteråret.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Thomas Mygind er vært på 2014-udgaven af ”Fornemmelse for mord” på Kanal 5 til efteråret.

”Fornemmelse for mord” er oprindelig udviklet af Nordisk Film TV i 2002 og er produceret i to sæsoner på Tv Danmark. Programmerne om clairvoyante efterforskninger af uopklarede mordsager har været genstand for meget omtale i Danmark og har også høstet stor udenlandsk opmærksomhed. Rettighederne til programmet er bl.a. er solgt med succes til USA, Canada, Sverige, Norge, Belgien, Holland, Australien, New Zealand og Ungarn.

I løbet af programserien deltager syv forskellige danske clairvoyante i efterforskningen. Enkelte af de clairvoyante har også deltaget i den oprindelige udgave ”Fornemmelse for mord”, men 2014-udgaven byder også på helt nye ansigter bl.a. den kun 19-årige Sebbastian Munk Lorantius, sin unge alder til trods, allerede har stor erfaring med bl.a. afdøde-kontakt.
De øvrige seks clairvoyante der medvirker i serien er Maya Fridan, Jasper Søgård, Steen Kofoed, Tove Kofoed, Flemming Bille og Rikke Rasmussen.

 

I samme kategori

Back to top button