TV Streaming premierer

ZULU Comedy Galla 2020

Traditionen tro samler ZULU tidens sjoveste komikere og hylder den danske comedyscene til ‘ZULU Comedy Galla 2020’. Grundet Covid-19 vil det i år ikke være muligt at købe billet til showet.

I år griber Sofie Linde den legendariske røde mikrofon som vært på ZULU Comedy Galla, der bliver afholdt i Operaen 26. august og sendt på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 6. september 2020.

– Jeg glæder mig som en vanvittig og ser utrolig meget frem til at lave et show med så højt til loftet, hvor der er plads til at gakke ud og gøre noget, bare fordi det er sjovt. Jeg ser ’ZULU Comedy Galla’ som legepladsen, hvor der er plads til det vilde og det anderledes, og hvor alt kan ske – og det glæder jeg mig til at være en del af.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den garvede og rapkæftede vært er vant til at svinge værtsstokken, men det er ikke uden en vis portion spænding, at hun har takket ja til værtsjobbet.

– Det er klart, at jeg er pumpet op til randen med nervøsitet og en vis ærefrygt – primært fordi jeg jo ikke har været vært på et show som det her før. Når det så er sagt, er det klart en pigedrøm, som er gået i opfyldelse, og det bliver så fedt at udfordre mig selv på den måde, siger Sofie Linde.

6 sep 2020 20:00
TV 2 Zulu TV 2 Play

ZULU Comedy Galla 2020 TV 2 Zulu TV 2 Play
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
22 jan 2022 19:55
TV 2 Zulu

ZULU Comedy Galla 2020 TV 2 Zulu

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


C More særtilbud

  • C More til 29/kr. måned i 6 måneder
  • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt du ikke selv opsiger det.
  • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Bestil her reklame-link

Back to top button