Unpregnant

Ny HBO Max-film baseret på HarperCollins-ungdomsbogen af Jenni Hendriks og Ted Caplan.

Den 17-årige Veronica (Haley Lu Richardson, Five Feet Apart) står en dag med en positiv graviditetstest i hånden, og den lovende college-fremtid, hun har i sigte, synes med et trylleslag at være i fare. At få en abort, når man er under 18, uden at ens forældre finder ud af det, er en kompliceret affære, så Veronica søger hjælp hos eks-veninden, Bailey (Barbie Ferreira, HBO’s Euphoria). Til trods for uoverenstemmelser og uløste konflikter tager de to unge kvinder på en tre-dages roadtrip til New Mexico, og undervejs finder de ud af, at et af de vigtigste valg i livet er at vælge de rigtige venner.

Foruden Richardson og Ferreira medvirker også Alex MacNicoll, Breckin Meyer, Giancarlo Esposito, Sugar Lyn Beard, Betty Who, Mary McCormack, Denny Love, Ramona Young og Kara Royster.

Unpregnant er instrueret af Emmy-vinder, Rachel Lee Goldenberg (Valley Girl, A Deadly Adoption, The Mindy Project). Hun står også bag filmens manuskript sammen med forfatterne til bogen bag filmen, Jenni Hendriks og Ted Caplan.

Greg Berlanti (Love, Simon, Arrow, Riverdale) og Sarah Schechter (You, Riverdale) producerer for Berlanti Schechter Films sammen med Erik Feig for Picturestart (The Twilight Saga, The Hunger Games, La La Land). Filmens executive producers er Michael Sledd (I, Tonya), Michael McGrath (Batwoman), Lucy Kitada (The Babysitters Club) og Jessica Switch (Nerve).

Video Thumbnail
Unpregnant | Official Trailer | HBO Max
Ny HBO Max-film baseret på HarperCollins-ungdomsbogen af Jenni Hendriks og Ted Caplan. Den 17-årige Veronica (Haley Lu Richardson, Five Feet Apart) står en dag med en positiv graviditetstest i hånden, og den lovende college-fremtid, hun har i sigte, synes med et trylleslag at være i fare. At få en a
18 sep 2020 09:00
*HBO Nordic

Unpregnant HBO Nordic
Film

Kilde: HBO presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button