TV Streaming premierer

The Real Housewives – Salt Lake City

Til november bliver det muligt at dykke direkte ind i en helt ny og spændende The Real Housewives-verden, når The Real Housewives of Salt Lake City lander på hayu.

Serien, der bliver guf for de mange inkarnerede The Real Housewives-fans, følger den kvindelige elite i Salt Lake City, der består af seks succesrige kvinder, der hver især har skabt deres helt egen paradistilværelse med luksushuse, ekstravagante shoppingmuligheder og multi-million-dollar forretninger.

Den eksklusive kreds af kvinder består af Lisa Barlow, Mary Cosby, Heather Gay, Meredith Marks, Whitney Rose og Jen Shah, der lever et typisk Salt Lake City-overklasseliv med religion, skønhed, rigdom og perfektion som nogen af hovedingredienserne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mormonkirken fylder en del, når vi taler om kulturen i Salt Lake City, men de seks kvinder, som vi skal møde i det nye show, repræsenterer et bredt spektrum af religiøse overbevisninger, der spænder fra mormonsk over islamisk og jødisk til pinsebevægelsen. Og så er perfektion ikke noget, man stræber efter. Perfektion er obligatorisk.

Med en fælles historie, der går år tilbage, deler kvinderne et helt specielt bånd. Men det skal hurtigt vise sig, at når kredse er så intime som deres, er det kun et spørgsmål om tid, før tro og personlighed kolliderer. Uanset om de udfordrer snepisterne, deltager i fester på Sundance eller er værter for byens elite, holder kvinderne sig selv og hinanden på et ekstremt højt niveau, og de holder sig aldrig tilbage, hvis tingene ikke går helt som forventet. Kvinderne fra Salt Lake City ved nemlig, at de altid er der for hinanden, når de har allermest brug for det.

Mød de seks kvinder fra The Real Housewives of Salt Lake City

Lisa Barlow er født i New York, men har boet i Utah i mere end 20 år. Som indehaver af en marketingvirksomhed og flere tequila-brands ser hun sig selv som ’’Mormon 2.0’’, fordi hun ikke ligefrem er typen, der overholder alle de traditionelle og strenge mormon-regler. Lisa gik på Brigham Young University med Heather og har desuden været bedste veninder med Meredith i årevis. Hun er gift med John, og sammen har de to børn. Man skulle derfor mene, hun havde hele pakken. Men alligevel fylder hendes søgen efter perfektion og stræben efter urealistiske standarder så meget, at det begynder at påvirke hendes venskaber.

Med en forkærlighed for gud, couture og kun den fineste champagne er Mary Cosby, arving af sin families imperium af kirker, restauranter og meget mere, førstedame i Pinsebevægelsen. Et forbehold ift., at hun kunne overtage familiens forretninger, var dog, at hun skulle gifte sig med sin afdøde bedstemors anden mand, Robert Cosby Sr, som hun nu har været gift med i 20 år. Sammen har de to en teenagesøn. Mary er lille, men mægtig og altid smukt klædt på, og så har hendes noget ukonventionelle fortid sørget for, at hun kan leve en beskyttet tilværelse. Dog finder hun hurtigt sig selv på usikker grund i selskab med nogle af kvinderne.

Heather Gay var en yderst hengiven mormon fra fødsel og var gift med en ’’Mormon Royalty’’ i 11 år. Efter deres skilsmisse har hun dog taget afstand til kirken. Hun er en selvudråbt ’’good Mormon gone bad’’, der betragter sig selv som ’’Mormon-ish’’, eftersom hun lever efter sine helt egne spilleregler. Hun er en kærlig mor til tre døtre og ejer desuden en voksende Medical-Spa-forretning, Beauty Lab and Laser, hvor de øvrige kvinderne ofte kommer. Da Heather påbegynder det næste kapitel i sit liv, drager hun på en selvudviklingsrejse, hvor hun forsøger at finde sin stemme og leder efter kærligheden på ny.

Kendis smykkedesigneren Meredith Marks driver en butik på Main Street i Park City. Hun er af jødisk afstamning og har været gift med Seth i mere end 25 år. Hun oplever dog pludseligt at være et vanskeligt sted i livet, da parret er løbet ind i uoverensstemmelser, nu da børnene er fløjet fra reden og startet på college. Hun er lidt af en isdronning med hang til at feste, hvorfor Meredith tit er ude med Jen og Lisa, der også elsker at købe Merediths smykker. Udefra ligner Meredith en, der har det hele, men da rygterne begynder at svirre, skal hun beslutte sig for, om hun vil gå til sine veninder for at få støtte eller vil lide i stilhed.

Som efterkommer af ’’Mormon Royalty’’ har Whitney Rose i over ti år gjort sit bedste for at navigere i den verden, der ligger uden for religionen. Hun besluttede sig for at forlade kirken, da hun faldt pladask for sin chef, Justin, som hun havde en affære med. Inden for få uger besluttede de begge at forlade deres ægtefæller for at være sammen og blev derefter gift, da Whitney fandt ud af, at hun var gravid. Whitney og Justin har været gift i ti år og har sammen fået børnene Bobbi og Brooks. Whitney har dog hænderne fulde og bruger meget tid på sin far, der er afhængig af hendes hjælp. Samtidigt driver hun sit eget hudplejebrand Iris and Beau. Og lige som hun troede, at samfundet endelig var begyndt at acceptere hendes 10-årige ægteskab, begynder skandaløse rygter om hendes måske lidt for moderne forhold at blusse op.

Som tonganer og hawaiianer er Jen Shah vokset op i Salt Lake City. Hun har dog tit følt, at hun skiller sig ud i den ellers meget traditionelle hvide mormonske verden, som hun er opvokset og stadig lever i. Da hun desuden lærte om den historiske mishandling af sorte mennesker i Mormon-religionen, konverterede hun fra mormonisme til islam. Jen er en ambitiøs karrierekvinde og arbejder som CEO for tre marketingbureauer. På hjemmefronten er hun mor til to og lever med manden Sharrieff. Jen tuller altid rundt udsmykket i designermærker, og et af hendes specialer er at invitere til fester, hvor der aldrig bliver sparet på noget, fordi noget af det vigtigste for hende er, at alle ved, at hun er den bedste værtinde i hele Utah. Med en ekstravagant personlighed og en vis skraphed i stemmen kan hun gå fra 0 til 100 meget hurtigt, men hun ender dog altid med at komme tilbage med undskyldninger og kærlige ord. Til trods for det er livet ikke altid en leg for Jen i gruppen af Salt Lake City housewives, da hun pludselig finder sig selv i centrum af al dramaet.

12 nov 2020
Hayu

The Real Housewives – Salt Lake City Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button