TV Streaming premierer

The Real Housewives of New Jersey – sæson 11

Til februar vender The Real Housewives of New Jersey tilbage til skærmen med den nye sæson 11 af serien. Den nye sæson og alle forrige sæsoner kan streames og downloades på hayu fra 18. februar, hvor det første afsnit i den nye sæson lander på streamingtjenesten.

Alle de kendte ansigter, Teresa Giudice, Melissa Gorga, Margaret Josephs, Dolores Catania, Jackie Goldschneider og Jennifer Aydin, vender tilbage i de nye afsnit, der endnu engang gør det muligt at følge kvindernes liv på tætteste hold.

Det kan vi forvente af den nye sæson:
Efter at Teresa Giudice på tragisk vis har mistet sin far og brudt sit ægteskab, beslutter hun sig for at sætte huset til salg i håb om starten på et helt nyt kapitel for både hende og døtrene. Teresa bevæger sig desuden tilbage i dating-verdenen, hvor hun overraskende møder en ny og endnu engang må indse, at hendes privatliv hurtigt kommer på alle folks læber i byen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med børn, der bliver ældre så hurtigt, at Melissa Gorga næsten ikke kan følge med, ser hun sig nødsaget til at tage nogle ubehagelige samtaler. I mellemtiden fortsætter hendes virksomhed med at vækste, og hun bliver mere og mere uafhængig. På hjemmefronten bliver der dog stillet spørgsmålstegn ved Joe og Melissas fremtid sammen, da de efter 16 års ægteskab har meget forskellige forestillinger om, hvilken retning deres liv sammen skal tage i fremtiden.

Der sker endelig noget med Margaret Josephs renovering af hjemmet under karantænen. Med en god karriere i bagagen beslutter hun sig desuden for at skrive en bog, hvor hun afslører sit livs hemmeligheder og opskriften på en succesfuld karriere. Men så snart hun begynder at se tilbage på fortiden, bliver der også rippet op i gamle sår, hvilket ender med at belaste hendes forhold til manden, Joe. Og det helt store spørgsmål er så, om hun skal påbegynde et helt nyt kapitel?

Med en alder, der er lige på grænsen til de 50, føler Dolores Catania sig som den bedste udgave af sig selv efter et maveløft og med al den ekstra tid, hun pludseligt kan tilbringe sammen med børnene. Men at holde på hemmeligheder for David viser sig at være en noget vanskeligere opgave end forventet, og presset øges desuden gevaldigt, da de andre kvinder stiller spørgsmålstegn ved, om hun i virkeligheden bare nøjes i sit forhold.

Da utroskabsrygterne omkring hendes ægteskab begynder at svirre, tager Jackie Goldschneider sit forhold til de andre kvinder op til seriøs overvejelse. Vil hun på nogen som helst måde være i stand til at komme videre, eller skal hun bare tage en endelig beslutning om, at hun skal finde sig en helt ny vennekreds?

Jennifer Aydin kæmper med det noget akavede forhold til Melissa, samtidig med at hun forsøger at hjælpe med forældrenes ægteskabelige problemer, der er opstået som følge af pandemien. Hun har faren boende samtidigt med, at hun forsøger at løse sine problemer med moren. Men eftersom hun fortsat forsvarer sin far, kan hun godt have sine tvivl om, om hun mon nogensinde igen kan hele forholdet til sin mor.

18 feb 2021
Hayu

The Real Housewives of New Jersey – sæson 11 Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button