TV Streaming premierer

The Real Housewives of Dallas – sæson 5

The Real Housewives of Dallas vender tilbage på din skærm med sæson 5 den 6. januar 2021. Og naturligvis kan afsnittene streames og downloades på hayu samme dag.

Brandi Redmond, D’Andra Simmons, Kameron Westcott, Kary Brittingham og Stephanie Hollman vender tilbage i denne sæson, og en helt ny housewife samt læge Tiffany Moon joiner holdet helt uden at spilde tiden ift. at blive en del af de øvrige damers drama.

Jennifer Davis Long, en ven til de øvrige deltagere i programmet, vil vi også se en del til i løbet af den nye sæson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det kan vi forvente af The Real Housewives of Dallas sæson 5:

  • Efter i mange år at have haft fokus på at være mor og kone glæder Stephanie sig til at vende tilbage til arbejdet og til at lancere sin egen fond. Og da hendes mand, Travis, stiller spørgsmålstegn ved hendes evner til at slå igennem, beslutter hun sig for at bevise det modsatte.
  • Brandi kæmper stadig med at tilgive sig selv for fortidens fejltagelser, og tingene bliver ikke mindre komplicerede for hende, da D’Andras ven Tiffany bliver en del af vennekredsen.
  • D’Andra forsøger desperat at komme i kontakt med sin mere følsomme side og med at komme på god fod med en del af familien, som hun ikke har set eller talt med i årevis. I et forsøg på at blive en mere tilgivende person vælger hun at få hjælp fra en Shaman, men da hun ryger i en konflikt med Kary skal hun måske lidt for hurtigt forsøge at sætte de nye evner i spil.
  • Med huset sat til salg forsøger Kameron desperat at finde en køber, inden drømmehuset forsvinder for næsen af hende. Samtidigt holder hendes mand, Court, hende uden for hele logistikken. Mens hun kæmper med at få Court til at behandle hende som en ligeværdig partner, har hun også problemer med at komme på bølgelængde med den nye housewife Tiffany.
  • I et forsøg på hele sårene fra en kaotisk barndom arbejder Kary på at opbygge et forhold til sin mor. Samtidigt er hun bange for at begå de samme fejltagelser over for sine egne børn, og pandemien gør, at hun får øjnene op for, hvad der egentligt er vigtigt for hende.
  • Tiffany Moon er født i en lille by udenfor Beijing i Kina og kom til USA, da hun var 6 år gammel. Hun er et produkt af ekstreme ”tigerforældre”, blev færdig med college som 19-årig og medicin i en alder af 23, hvor hun sluttede som en af de top 10 pct. i hendes klasse. Hun bliver introduceret til gruppen af D’Andra, men kæmper allerede fra start med at finde balancen mellem et krævende job som læge midt i en pandemi og at være kone og mor til to 5-årige tvillingepiger.
6 jan 2021
Hayu

The Real Housewives of Dallas – sæson 5 Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Hayu presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button