TV Streaming premierer

The Hills New Beginnings – Sæson 2

Den længe ventede sæson 2 af The Hills: New Beginnings, som er baseret på dokuserien, der ændrede landskabet for reality-tv, lanceres den 26. maj eksklusivt på Paramount+.

Efter et år med lockdowns uden tid sammen genforenes castet fra Hollywoods mest ikoniske vennegruppe. I denne sæson befinder de sig ved en korsvej, og deres liv bliver sat på prøve som aldrig før. Mens nogle kæmper med økonomiske konsekvenser af den globale pandemi og genopbygningen af virksomheder, forsøger andre at navigere i udfordrende forhold og kæmper med både afhængighed og deres mentale og fysiske sundhed.

Med en yderst offentlig skilsmisse, genopblusning af tidligere flammer, der bliver starten på nye familier og overraskende graviditeter, er alt oppe i luften denne sæson. Sammen med en ny Hollywood ‘it girl’ på scenen og en længe ventet genforening med en tidligere medskuespiller skriver gruppen endnu engang et nyt kapitel.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Audrina Patridge, Ashley Wahler, Brandon Thomas Lee, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Jennifer Delgado, Justin “Bobby” Brescia, Kaitlynn Carter, Spencer Pratt og Whitney Port vender tilbage i den ikoniske serie sammen med Caroline D’Amore. Kristin Cavallari er også med i serien.

The Hills: New Beginnings Season 2 Trailer: Brody and Kaitlynn's Split, Kristin Cavallari RETURNS
The Hills: New Beginnings Season 2 Trailer: Brody and Kaitlynn's Split, Kristin Cavallari RETURNS
26 maj 2021
Paramount

The Hills New Beginnings – Sæson 2 Paramount+
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button