TV Streaming premierer

Sommertogtet – lyden af vores land

Troels Lyby sætter atter sejl for fuld musik i ’Sommertogtet – lyden af vores land’ på skonnerten ’Aron af Svendborg’. Med tonsvis af sommerstemning fra danske havnebyer og smukke scener fra den danske kystlinje sejler vi i selskab med en perlerække af de største, danske musikere.

Navnene tæller blandt andre Oh Land, Lis Sørensen, Rasmus Walther, Katinka, Wafande og Poul Krebs, som alle spiller en sang, de normalt ikke optræder med og fortæller, hvorfor den har en helt særlig betydning for dem. ’Sommertogtet – lyden af vores land’ har premiere 14. august på DRTV og klokken 20 på DR1.

  • 14. august kl. 20 på DR1 og DRTV Med Annika Aakjær, Andreas Odbjerg og Lis Sørensen. Besætningen sejler forbi Aarhus, Kaløvig og Ebeltoft.
  • 21. august kl. 20 på DR1 og DRTV Med Katinka, Rasmus Walther og Cæcilie Nordby. Besætningen sejler forbi Helsingør, Hornbæk og Hundested.
  • 28. august kl. 20 på DR1 og DRTV Med Oh Land, Michael Falch og Mads Langer. Besætningen sejler forbi København, Flakfortet, Skovshoved og Helsingør.
  • 11. september kl. 20 på DR1 og DRTV Med Wafande, Hanne Boel og Troels Gustavsen. Besætningen sejler forbi Udbyhøj, Hals og Aalborg.
  • 18. september kl. 20 på DR1 og DRTV Med Coco O, Peter Sommer og Claus Hempler. Besætningen sejler forbi Skælskør, Nyborg og Kerteminde.
  • 25. september kl. 20 på DR1 og DRTV Med Poul Krebs, Marie Carmen Koppel og Jonah Blacksmith. Besætningen sejler forbi Kerteminde, Kolby Kås og Ballen.
14 aug 2021 20:00
DR1 DR TV

Sommertogtet – lyden af vores land DR1 DR TV STREAM HER
Musik

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button