Biografnyt

Højst Besynderlige Typer

- ny Mikkel Wulff film på vej i 2023

Mikael Wulff er på vej med en ny komediefilm, der beskrives som en anderledes feelgood-film om et syret roadtrip gennem et magisk og sommerligt København med tre Højst Besynderlige Typer. Den får formentlig premiere i 2023.

Højst Besynderlige Typer – det handler den om

Tre skæve eksistenser  mødes et sted i livet, hvor de har brug for hinanden og det, de kan få ud af et venskab. De får det bedste og det værste frem i hinanden, men frem for alt kan de hjælpe hinanden.

Martin (Brian Lykke) er på toppen – i 40’erne, kvik i replikken og klar til at fri til sin smukke kæreste Cecilie. Men så går alt galt. Cecilie siger nej!? Fuldstændig desillusioneret tager han på druk og vågner op dagen efter i et bofællesskab. Her konstaterer han, at alt i hans tilværelse er gået galt og beslutter, at han må væk og starte på en frisk. Med kurs mod lufthavnen og fast besluttet på at denne skal være den sidste dag i hans gamle liv, støder han helt tilfældigt på sin gamle kammerat Knud (Rasmus Bjerg) og Freja (Thit Aaberg) – en ung pige fra bofællesskabet. Dette umage trekløver slår et pudsigt følgeskab på en tur, der skal vise sig, at de har meget mere til fælles, end de nogensinde havde regnet med…

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På rollelisten er også Özlem Saglanmak og Stine Schrøder Jensen som hhv. Martins kæreste og søster.

Standupkomikeren, manuskriptforfatteren, filminstruktøren og TV-værten Mikael Wulff er nok bedst kendt for sit makkerskab med Anders Morgenthaler, der sammen introducerede nok dansk TV’s mest upassende karakter – den fascistiske blå flodhest Dolph. Men Mikael Wulff har også markeret sig som manuskriptforfatter på Christoffer Boes ”Allegro” og ”Offscreen” og som instruktør på en lang række TV-serier – herunder den prisbelønnede ”Perfekte steder” (2017-2019). Mikael Wulff og Anders Morgenthaler stod i 2019 bag animationsfilmen ”Mugge og vejfesten”.

Biografen

Højst Besynderlige Typer Biografen
Komedie Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: SF Studios presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button