TV Streaming premierer

De unge mødre – sæson 30

For 30. gang er der sæsonpremiere på ’De unge mødre’. Igennem 15 år har mødrene inviteret os indenfor, og de har delt ærligt ud af både op- og nedture i deres liv, og de udfordringer, der følger med, når man er ung mor i Danmark.

Vi er med, når frygten for at miste er stor, når livet gør ondt, men også i de små glimt af lykke i hverdagen. Igennem både medgang og modgang er det uden tvivl den ubetingede kærlighed til deres børn, der bærer dem igennem.

I denne sæson følger vi både gamle kendinge, men også nye medvirkende. Vi skal byde velkommen til Cæcilie, der er 24 år gammel og allerede mor til tre – Sophia på fire og tvillingerne Mynthe og Valdemar på halvandet år. Cæcilie elsker rollen som mor, men hun har også sine udfordringer, når der skal deles ud af opmærksomhed til tre børn.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Majbrit fra Ringe tager et stort skridt, når hun vil lære datteren Ella Viola at sove på sit eget værelse. Sandra går igennem den sværeste periode i sit liv. Hun er gravid og venter sit andet barn, og er i gang med en forældreevneundersøgelse, der skal afgøre, om hun får lov til at beholde sit ufødte barn. Samtidigt kæmper hun for at være en god mor for datteren Mynthe.

Som altid kører Lunas liv på fuldt tryk. Hun har skrevet en bog om sit forhold til sin ekskæreste, og hvordan det har præget hendes liv negativt i flere år. Og så knokler hun videre på sit universitetsstudie samtidig med, at hun forsøger at få hverdagen som enlig mor til tre børn til at gå op.

Maria har i længere tid været sygemeldt fra skolen, fordi hun lider af angst. Hun har dog fået det lidt bedre, og nu forsøger hun at komme lidt ud, fordi hun har dårlig samvittighed overfor sønnen Vincent. Nanna-Johanne har ikke været helt ærlig om sit forhold og ægteskab med sin eksmand. Hun har skrevet dagbog om forholdet, og hun fortæller nu om, hvad der egentligt var årsagen til, at de blev skilt.

Og så er glædeligt gensyn med Nanna, der endelig har den kernefamilie, hun altid har drømt om. Der er dog et lille skår i glæden, da datteren Maluccas samvær med sin far Ditlev, har ændret sig. Og sidst men ikke mindst bliver Sabrina mor for anden gang.

5 jul 2020
Discovery+

De unge mødre – sæson 30 discovery+

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button