TV Streaming premierer

Below Deck – Sæson 9

Til oktober vender den populære og to gange Emmy®-nominerede serie Below Deck tilbage med en helt ny sæson ni, som kan streames og downloades på hayu fra den 26. oktober.

I det betagende azurblå hav i St. Kitts i Caribien ligger den luksuriøse super-yacht My Seanna, der byder de garvede yacht-veteraner velkommen tilbage. Det bliver et gensyn med Eddie Lucas, der vender tilbage i en ny rolle som førsteofficer, sammen med Michelin-kokken Rachel Hargrove, som er mere end klar til nye gastronomiske eventyr på yachten efter den seneste mindeværdig chartersæson.

Den kommende sæson byder både på nye og allerede kendte ansigter, når et friskt hold besætningsmedlemmer stiger ombord på yachten. Chefstewardesse Heather Chase, stewardessen Jessica Albert, stewarden Fraser Olender samt de tre nye matroser Jake Foulger, Rayna Lindsay og Wes O’Dell.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Da en uventet forsinkelse efterlader Captain Lee strandet på land, træder Captain Sean Meagher til for at føre tilsyn med skibet. Hans ledelsesstil er dog noget mere ’’hands-on’’, end hvad besætningen normalt er vant til, hvilket får dem til at længes efter deres gode gamle ’’Stud of the Sea’s,’’ Captain Lee, i håb om, at han snart kan komme ombord igen.

Allerede kort efter sin forfremmelse er Eddies nye rolle som førsteofficer usikker, da han hurtigt indser, at han muligvis er nødt til at arbejde dobbelt så meget, hvis han ønsker, at hans team skal lykkes.

Chefstewardessen Heather er ivrig efter at give gæsterne en helt uforglemmelig oplevelse, men da en af hendes stewards bliver stærkt demotiverede, må hun selv skrue op for serviceniveauet og forbedre situationen, hvis hun skal fastholde den femstjernede service.
Chef Rachel tumler med fortiden, og i et forsøg på at komme videre er hun nødt til at rive op i nogle uafklarede tvister med Eddie fra den tidligere sæson.

Efterhånden som besætningens ’’boat-mances’’ blomstrer, alliancer skabes og bånd brydes beviser skibsbesætningen, at bølgerne sagtens kan gå højt i det ellers så krystalklare caribiske hav.

Your First Look at Below Deck Season 9! | Bravo
Your First Look at Below Deck Season 9! | Bravo
26 okt 2021
Hayu

Below Deck – Sæson 9 Hayu STREAM NU HER
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button