TV Streaming premierer

Below Deck – sæson 8

Til november vender sæson 8 af Below Deck tilbage til Caribien og til hayu, hvor vi igen kan følge Captain Lee og hans besætnings eventyr til søs. I den helt nye sæson følger vi kaptajnen, når han vender tilbage til et af sine absolut yndlingssteder, nemlig Caribien.

Oven på en noget udfordrende tid efter, at Captain Lees chefstewardesse, Kate Chastain, er gået på pension, længes han igen efter noget fortrolighed, hvilket han finder hos sin gamle ven og favorit skibsofficer Eddie Lucas.

Sæsonen byder dermed på et længeventet gensyn med veteranen Eddie Lucas, der har brugt de seneste fem år på at udvikle sig som person. Han mener derfor, at han er mere end klar til at vise besætningen, hvad det i virkeligheden kræver at være den helt store skibsofficer. Det skal dog hurtigt vise sig, at sejlads ikke altid er sjov og ballade og skumfester, og at selv en veteran kan blive udfordret og begynde at tvivle på, om livet til søs nu også er den rette karrierevej.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På yachten er også Francesca Rubi, som er perfektionist til fingerspidserne. Hun styrer skibet og sørger for, at servicen er af den højeste standard. Da hun dog finder ud af, at hendes stewardesser ikke lever op til hendes standarder, er hun så tæt på eksplosion, at hun sender chokbølger gennem hele skibet.

Den erfarne Michelin-kok, Rachel Hargrove, er ny på båden, men har mere end 14 års yacht-erfaring og fem Michelin-stjerner på CV’et. Hun sørger for at holde kabyssen i den fineste orden og kører sit helt eget kompromisløse show. Da tingene begynder at brænde på (og det ikke er hendes andeconfit, der er tale om) bliver besætningen derfor også noget bekymrede for, hvordan det hele dog skal gå, når hun flyver så hurtigt op i det røde felt, som hun tilsyneladende gør.

Et andet besætningsmedlem, som også er en del af den nye sæson, er stewardessen Elizabeth Frankini. Hun har fire års erfaring med on-and-off freelancearbejde inden for sejlads. Hun tror på astrologi og forsøger at holde en venlig namaste-stemning på båden. Men hun opdager hurtigt, at det giver dårlig energi, som end ikke krystaller kan håndtere, når hun blander business og pleasure lidt for meget.

På båden finder vi desuden den certificerede yacht-mester, Isabelle ’’Izzy’’ Wouters, der kender båden bedre end sin egen bukselomme. Hun arbejder som stewardesse på båden, men har et problem med manglende selvtillid, hvilket igen og igen spænder ben for hendes drøm om for alvor at slutte sig til de andre skibsrotter.

Manglende selvtillid synes til gengæld ikke at bekymre James Hough, som er både smart, charmerende og i det hele taget bådens helt store festfyrværkeri. Hans ’’work hard, play harder’’ attitude bliver dog hurtigt en tand for meget for flere af de kvindelige besætningsmedlemmer. Eftersom James har sagt ja til at tage med på turen, er han da også forpligtet til at udføre det nødvendige minimumsarbejde. Han får dog en brat opvågning, da han finder ud af, at hans skibskammerater ikke er helt lige så store festaber, som han havde håbet på, inden skibet lagde fra land.

I besætningen finder vi desuden den californiske surfer og miljøforkæmper, Shane Coopersmith, der forsøger at blive et navn i yacht-verdenen. Hans manglende erfaring bliver dog en noget stor mundfuld for Eddie, da hele besætningens sikkerhed pludseligt er i fare.

3 nov 2020
Hayu

Below Deck – sæson 8 Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Hayu presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button