YouSeeBranche-NytHDTV

Nat Geo People – ny dokumentarkanal

natgeo peopleNat Geo People er en helt ny dokumentarkanal til de nysgerrige og videbegærlige kvinder – og deres mænd

Med National Geographic Channels nye dokumentarkanal, Nat Geo People, får seerne et vindue til verden fyldt med ægte historier om virkelige mennesker, glæde, fascination, forundring og kærlighed.

Den nye kanal får premiere på YouSee og TDC TV fra 2. december.

Med en feminin profil og målrettet fokus på bløde værdier og historier adskiller Nat Geo People sig væsentligt fra National Geographic Channel, hvilket vil medvirke til at skærpe kanalernes profil som henholdsvis en mandlig og en kvindelig dokumentarkanal og gøre det lettere for seerne at finde netop det indhold, de foretrækker.

Nat Geo People vil byde på unikt programindhold, der aldrig før har været vist i Danmark og som ellers ikke ville have fundet vej til de danske tv-skærme.

”Vi er utroligt stolte over at kunne introducere Nat Geo People i Danmark. Vi har et brand, der forpligter, og derfor er det en stor glæde at kunne præsentere en markant high-end dokumentarkanal med en klar kvindelig appel og fokus på virkelige mennesker fra alle afkroge af den klode, der er National Geographic Channels hjerteblod,” siger Managing Director for Fox International Channels Nordic, Åse Ytreland.

Distributionsaftalen med YouSee medfører, at Nat Geo People fra 2. december er at finde i fuldpakken hos YouSee samt i Basis-pakken hos TDC TV, hvorved Nat Geo People allerede fra første færd opnår en penetration på det danske tv-marked på godt 30% National Geographic Channel Danmark er i dialog med andre tv-distributører om at sikre yderligere adgang til Danmarks nye inspirerende vindue til verden, Nat Geo People.

Kanalen leveres i HD oplyser National Geographic.

Kilde: Nat Geo presse

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close