Kenneth.Wenzel

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 25 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Danmark skifter til DAB+ 1. december 2014 ? #65399
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Med hensyn til Open Channels digital radio forsøg med T2 Lite, har jeg lavet et indlæg, hvor I kan læse mere om <a class="spInRowLastPostLink vtip" title="Hvis du vil vide mere, så kan du læse denne artikel:

    http://www.yozzo.com/news-and-information/media-broadcasting/dvb-t2-lite-vs-dab-for-digital-radio

    og/eller se min præsentation, som jeg holdte på Thailand Engineering Expo 2014 den 29. November 2014 i Bangkok om Open Channels forsøg med…” href=”https://digitalt.tv/forum/dab-radio/dvb-t2-lite-vs-dab-for-digital-radio/#p10715″>DVB-T2 Lite vs. DAB+ for Digital Radio


    @Fender56
    , T2 Lite er en del af DVB-T2 standard version 1.3.1, hvorfor det kun kræver en FW opdatering af din STB eller fjernsyn. Med hensyn til 1,7 MHz kanal raster, så er det rigtig, at det først for nyligt, at elektronik fabrikanterne er opmærksom på, at de ikke skal bruge de gamle silicon tuner, som kun understøtter DVB-T1 kanalraster 6, 7 og 8 MHz, når DVB-T2 standard siger 1.7, 5, 6, 7 & 8 MHz.


    @Fender56
    , Nederst kan du se en T2 Lite radio med FM for det Indiske marked.

    Med hensyn til køreplanen for digital radio, så bemærker man, at Danmarks Radio i foråret 2014 har ændret holdning til DAB+, hvorfor de ikke længere ønskede at lave den nødvendige blokbytning for at kunne opdatere til DAB+.

    Til gengæld bliver DRs P4’er fra primo 2015 sendt på DAB blok-2 med DAB+ standard, hvorimod de kommercielle nationale radioer fortsat skal sendes som “DAB” – som teknisk set er noget sludder.

    Det der sker – rent teknisk – er, at hele T-DAB blok 2 bliver ændret til en DAB+ mux med en kapacitet på kun 1.056 kbit/s (modsat en DAB mux, som har en kapacitet på 1.152 kbit/s), hvor P4 vil blive sendt med HE AACv2 audio codec, hvorimod de kommercielle forsat vil blive sendt som mpeg1 layer II.

    Hvis jeg har forstået det rigtig, så kan de fleste gamle DAB radioer tilsyneladende godt kan forstå Reed-Solomon fejl-korrektion, som er en del af DAB+ standard, men de gamle DAB radio understøtter ikke den “nye” audio codec HE AACv2.

    #T2Lite #Digitalradio #DAB

    T2Lite-radio.jpg

    som svar til: DVB-T2 Lite vs. DAB+ for Digital Radio #65387
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Hvis du vil vide mere, så kan du læse denne artikel:

    http://www.yozzo.com/news-and-information/media-broadcasting/dvb-t2-lite-vs-dab-for-digital-radio

    og/eller se min præsentation, som jeg holdte på Thailand Engineering Expo 2014 den 29. November 2014 i Bangkok om Open Channels forsøg med T2 Lite for digital radio & TV:

    http://www.slideshare.net/yozzo1/kenneth-wenzel-dvbt2litefordigitalradioandtv20141129

    som svar til: Forsvundne gratis kanaler i København #64617
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Open Channels forsøgstilladelse på MUXKBH på UHF kanal 35 (586 MHz) med DVB-T standard udløb den 1. april 2014. Open Channel forventer / håber på, at deres tilladelse på UHF kanal 35 bliver fornyet på næste Radio- TV-nævnets møde den 30. april. Såfremt nævnet imødekommer vores anmodning om forlængelse af vores HbbTV og HEVC forsøg, så går MUXKBH i luften igen den 1. maj 2014, men MUXKBH vil formodentlig nu også blive udsendt med DVB-T2 standard.

    Men hvis du opgradere dit fjernsyn eller STB til DVB-T2 allerede nu, så kan du fortsat se de tre internationale nyhedskanaler France 24 (in English), France 24 (en Francais) og France 24 (in Arabic) samt KKR/TV – FamilieTV på MUXKBH-2 på UHF kanal 39 (618 Mhz) med DVB-T2 | T2 Lite standard.

    Såvel MUXKBH, MUXKBH-2 og MUXKBH-3 (digital radio m/ DVB-T2 på VHF kanal 9D | 208,064 MHz) bliver udsendt fra TDC radiokædetårn fra Borups Alle (BOA) i 100 meters højde.

    Bemærk, at DRs to mux og Boxer TVs fire mux nu også bliver udsendt fra BOA med lodret polarisation.

    Kenneth Wenzel, Open Channel

     

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #61130
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Der er ca. 37 Mbit/s at gøre godt med på MUX 5 med DVB-T2

     

    En HD kanal skal bruge 5,5 Mbit/s eller mere. Det vil sige, at der er plads til ca. 5 måske 6 HD tv kanaler .

     

    Mit bud vil være følgende fire danske HD kanaler i Mux 5

    – TV2 HD
    – TV2 Sport HD
    – Kanal 5 HD
    – 6'eren HD

     

    og én evt. to, hvis der er plads, af nedenstående udenlanske HD TV kanaler i den nævnte rækkefølge:

    – MTV HD
    – Discovery HD
    – Animal Planet HD

    Kenneth Wenzel

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #60996
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Hej Morten

    Hvis du ikke ser dansk FTA TV, ikke abonnere på Boxer TV og du heller ikke bor i Danmark, så forstår jeg ikke, hvorfor du har en mening om, hvad vi gerne vil se via vores antenne i Danmark.

    Jeg synes, at du skal lave være med at kritisere, at der er nogle af os i Danmark, som gerne vil have mere kapacitet i Danmark = DVB-T2, således at vi kan få et større tv udbud samt få lov til at se tv-kanalerne i HD.

    🙂 Kenneth

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #60993
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Hej Morten

    Du vil ikke købe et Sony fjernsyn. Hvorfor ikke? Vil du hellere have et billigt og ukent mærke i Bilka eller skal det være dyrt og lækkert?

    Jeg er nød til at kende din smag, så jeg kan fortælle dig, at det fjernsyn du gerne vil have også findes i en DVB-T2 udgave.

    Som jeg har skrevet tidligere, så har Philips et DVB-T2 fjernsyn. Ligeledes har fx. Bang & Olufsen.

    Samsung har fx en Bluray/Hardiskoptager samt Sagemcom og Humax har DVB-T2 settopbokse med og uden Hardisk.

    Kenneth

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #60986
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Kære Morten

    Jeg kan se, at vi er enige om, at det ikke er særlig smart, at vi køber et fjernsyn for året efter at smide det ud igen eller bliver nødt til at købe en settop boks for at få fjernsynet til at virke igen.

    Jeg er lidt usikker på, hvorvidt du bor i Danmark eller i Tyskland, men jeg kan da oplyse, at der er 224.000 mpeg2 settopbokse og fjernsyn i Danmark, som skal udskiftes inden 12. januar næste år.

    Er vi ikke enig om, at det vil være økonomisk fornuftigt for såvel forbrugerne og den danske økonomi, at disse forbruger køber et DVB-T2 fjernsyn / STB nu og ikke blot køber et fjernsyn med mpeg4 og DVB-T?
    Husk at man med et DVB-T2 fjernsyn også kan se DVB-T, men ikke omvendt.

    Det er da fuldstændig useriøst, at man først skifter fra mpeg2 til mpeg4 og umiddelbart efter skifter fra DVB-T til DVB-T2. Det rigtige at gøre, at man køber et nye fjernsyn/STB med såvel mpeg4 og DVB-T2, således at man ikke skal købe nyt hver år.

    Der er lige en ting vi skal være opmærksom på. Det er, at DRs MUX 1-2 og Boxer TVs MUX 3-5 ikke skifter til DVB-T2. De fortsætter med at sende i DVB-T.

    Det vi taler om er at en række nye muxer, som MUX 8 og formodentlig også MUX 6 på et tidspunkt samt den kommnde permanentet mux i København alle vil sende med DVB-T2, da den fordobler kapacitet til ca. 37 Mbit/s fra ca 22 Mbit/s. Det betyder, et større udvalg af tv-kanaler, hvor nogle er i HD.

    Så hvis man er tilfreds med at se DRs kanaler i SD, så behøver man ikke at forholde sig til DVB-T2 i et stykke tid. Men hvis man gerne vil se fx. TV2 i HD med sin antenne, så er det nu man skal huske at købe sit kommende fjernsyn med en DVB-T2 Tuner med mindre man gerne vil skifte sit fjernsyn ud igen næste år.

    🙂 Kenneth

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #60982
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    kram5610 sagde

    reslfj sagde

    Jeg er stadig overbevist om, at  Danmark og Sverige i fællesskab kan udbygge med yderligere en VHF mux og så er vil oppe på 29-30 HD kanaler.   To VHF muxer vil afgørende forbedre økonomien i  at opsætte en VHF antenne for den enkelte husstand.

    ……………………………….. 

    Lars   smile

      

    Bliver du aldrig træt af at reklamere for DVB-T2??? Hvem har brug for det? Folk der ønsker mange kanaler / mange HD kanaler ser TV via kabel, bredbånd eller parabol. 

    Jeg er stadig af den overbevisning, at Boxers kunder generelt ikke gider betale ekstra for HD… hvem skal betale for at udbygge et nyt net? Hvem skal betale for at alle skal have nye bokse? 

    Efter min mening burde man nu udmelde, at ja DVB-T2 er fremtiden – det bliver gradvist indført fra 2016-2017 (eller noget i den stil). Jeg går meget ind for konkurrence, men jeg er ikke blå øjet! 

    Mvh. Morten Hesseldahl

     

    Kære Morten Hesseldahl

    Jeg er overrasket over dit udbrud over at der nogle der informerer om DVB-T2.

    Elektronikbranchen vil jo ikke informere forbrugerne om, at deres netop indkøbte settopboks og fjernsyn allerede er forældet.

    DVB-T2 er den mest succesrige terrestrisk digital format, som til dags dato er lavet.

    Det er utrolig vigtigt, at forbrugerne får at vide, at de kan købe i Elgiganten en 55”Philips DVB-T2 fjernsyn for ”kun” 8.500 kr. incl. moms, således at de har et valg. Det er da brand ærgerligt, at man køber et fjenrsyn med ”kun” en DVB-T tuner, hvis man ville have købt et fjernsyn med DVB-T2 tuner, hvis man var informeret om, at T2 er på vej

    MUX 8 bliver nu sat i udbud, og det betyder, at DVB-T2 allerede næste år er en realitet i Danmark. Det er i hvert fald ikke først i 2016. DVB-T2 er en realitet i Danmark. Det er bare ikke meldt ud til befolkningen.

    Desuden bliver der sendt DVB-T2 i Storkøbenhavn (MUXKBH-2) af Open Channel, som netop har modtaget en ny 500 watt kraftig tv-sender (= 2.000 Watt ERP sendestyrke) samt skrifter frekvens til UHF kanal 39 (fra UHF kanal 67) i løbet af september måned.

    MUXKBH-2 kommer til at dække hele Storkøbenhavn og kommer til at få et større dækningsområde i forhold til vores nuværende DVB-T (MUXKBH), som ”kun” kan se af 700.000 husstande.

    Mvh Kenneth Wenzel

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #60943
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Hej Morten Hessseldahl

    Frekvensomlægninger sker i Uge 37 i SydDanmark, dvs.:
     
    Natten efter mandag 12. september (24-06)
    – Aabenraa, Flensborg, Tommerup, Svendborg
    Natten efter tirsdag den 13. september (24-06)
    – Aabenraa, Flensborg

     

    Jeg har ikke styr på Flensborg, men hvis du tager signalet fra Åbenrå sender, så sker der en ændring i frekvenser.

    Åbenrå:

    Mux 1: kanal 37
    Mux 2: kanal 50
    Mux 3: kanal 32 Før Kanal 64
    Mux 4: kanal 22
    Mux 5: kanal 49 Før Kanal 32 (fra MUX 3)
    Mux 6: kanal 41

     

    Der er ingen ændring på Hensted og Varde senderen.

    Hedensted: Uændret
    Mux 1: kanal 30
    Mux 2: kanal 44
    Mux 3: kanal 46
    Mux 4: kanal 33
    Mux 5: kanal 55
    Mux 6: kanal 36

    Varde uændret
    Mux 1: kanal 30
    Mux 2: kanal 54
    Mux 3: kanal 46
    Mux 4: kanal 33
    Mux 5: kanal 53
    Mux 6: kanal 28

     

    Kenneth Wenzel

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #60935
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    TV2 kommer i Boxer TVs MUX 3.

     

    Det skyldes, at MUX 3 er kordineret til at kunne regionaliseres – og det skal den nu, da TV2 regionerne fortsat har et slot på TV2 Danmark.

     

    Kenneth 

    som svar til: Radio via DVB-T2? #60421
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Open Channel har – i samarbejde med danske Protelevision og hollandske DekTec – den 3. maj 2011 ansøgt Radio- TV-nævnet  om at få tildelt en såkalt DAB frekvens (som har en båndbredde på 1,7 MHz) i Storkøbenhavn til et digital radio (& mobil TV) forsøg med DVB-T2.

     

    Formålet med forsøget er

    • at gøre opmærksom på, når der skal udarbejdes en langsigtet plan (strategi) for digitaliseringen af radio i Danmark (og Sverige), at der findes andre transmissionsstandarder end DAB+, og som giver en væsentlig mere kapacitet og lavere transmissionsudgifter. Herved kan der skabes plads og økonomi til, at lokalradio også har mulighed for at blive digitaliseret og derved kan få en digital fremtid.
    • at settop-boks- og tv-fabrikanter bliver gjort opmærksomme på, at de skal huske at få implementeret de nødvendige 1,7 MHz drivere i deres DVB-T2 udstyr. Dette er ikke længere mandatory i de nordiske specifikationer, men kun nice-to-have.

     I nedenstående notat kan I læse mere om baggrunden for vores forsøg. God læselyst, Kenneth Wenzel

     

    Notat vedr. DVB-T2 versus DAB+ på en T-DAB frekvens

     

    Danmark har siden 1995 forsøgt at indføre digital radio i Danmark ved hjælp af DAB formatet. Målet med at konvertere til digital transmission er at opnå højere lydkvalitet, flere stationer og bedre modstand overfor flervejsmodtagelse, støj og påvirkninger mellem forskellige kanaler end i den analoge FM-radioteknologi. Modsat FM- og AM-radio kan der med DAB udsendes flere radiokanaler på samme frekvens (et multiplex).

     

    Indførslen af DAB har dog ikke været nogen succes, da flere af stereo-DAB-kanalerne benytter en bitrate under 192 kbps i mpeg 1 layer 2 (MP2), hvilket giver en ringere lyd og især ringere stereolyd end der kan opnås, når FM modtages under rimelige og normale modtagerforhold.

     

    Den anden alvorlige kritik, der kan rettes mod DAB-systemet, er, at det er dyrt at drive et DAB-sendenet. Helt grundlæggende fordi man skal bruge for meget elektrisk effekt (kW) og dermed større og dyrere sendere til at sende for få programmer med DAB.

     

    DAB bruger en modulationsform af radiobølger, der er simpel at bygge modtagere til, men medfører at hver bitfejl, der opstår grundet radiostøj, bliver til to bitfejl i modtageren. Samtidig anvender DAB kun et lag ret svagt bit-fejlretning. For at modvirke dette sendes DAB med væsentlig højere effekt end egentligt nødvendigt.

     

    Da DAB ikke er blevet nogen succes, har Radioorganisationen WorldDMB lavet en ny standard DAB+, som anvender fejlretning i to lag, idet man ovenpå den originale fejlretning har tilføjet yderligere en fejlretningskode af typen Reed-Solomon. Desværre mister man 8,3% af kapacitet til at overføre bits til denne kode, hvorved DAB's i forvejen lave nytte-bit-rate yderligere bliver nedsat. Til gengæld kan flere bit-fejl rettes, hvorved der kan modtages svagere signalere og dækningen bliver en del bedre.

     

    Samtidig indførte man med DAB+ muligheden for at anvende en op til tre gange mere effektive lyd komprimeringsstandard HE-AAC. Det er således muligt med DAB+ at overføre næsten tre gange så mange radiokanaler i samme kvalitet.

     

    Da omkostningerne ved at sende et helt DAB-multiplex næsten er den samme, uanset om man anvender DAB og DAB+, så kan transmissionsprisen for hvert DAB+ radiokanal i princippet reduceres til en 1/3.

     

    Der er bare det tekniske problem med DAB+, at DAB+ sendes som DAB til og med første lag fejlretning, og at alle de fundamentale svagheder i disse dele af DAB også er at finde i DAB+.

     

    Derfor bør man, når der skal udarbejdes en langsigtet plan (strategi) for digitaliseringen af radio i Danmark også se på andre nye transmissionsstandarder som DVB-T2, som giver 2,5-4 gange højere kapacitet end DAB/DAB+-standarden ved samme sendeforhold.

    DVB-T2 vs. DAB+ udsendt i samme 1,7 MHz VHF raster kanal
    DAB har en kapacitet på kun 1.152 kbit/s.

     

    DAB+ har ligeledes 1.152 kbit/s minus 1/12, som bruges til den ekstra fejlretning. Tilbage har DAB+ en bitrate på 1.152*11/12 = 1.056 kbit/s.

    En tilsvarende DVB-T2 transmission med samme sendestyrke og samme grundlæggende robusthed vil kunne overføre 3.612 kbit/s. DVB-T2 vil desuden være bedre indendørs og være mindre følsom for fx impulsstøj (gnister ol).

    Hvis man ønsker kun at overføre 1.056 kbit/s vil sendestyrken for DVB-T2 kunne nedsættes 3-5 gange med en tilsvarende forbedring af transmissionsomkostningerne.

    Hvor DAB som sagt er bundet til MPEG-1 level 2 lyd (MP2), så kan såvel DAB+ og DVB-T2 overføre HE-AAC lyd, der fylder langt mindre og lyder langt bedre.

     

    Med HE-AAC lyd formatet opnår man en rimelig lyd på 64 kbit/s.

     

    Med DAB+ er der plads til 16 HE-AAC musikprogrammer à 64kbit/s, og med DVB-T2 er der plads til hele 56 HE-AAC musikprogrammer à 64kbit/s, hvor der på DAB kun er plads til 6 musikprogrammer à 192 kbit/s MP2.

     

    Såfremt DAB Blok 3 koster 34,5 mio. kr. årligt (afskrivning og drift) eller 2-3 mio. kr. for hvert af 13 områder, så vil man kunne reducere omkostningerne pr. radiokanal til 35-54.000 kr./år i forhold til 333.-500.000 kr./år ved DAB. Det vil sige 1/10 af de nuværende DAB transmissionsomkostninger.

     

     

    DAB

    DAB+

    DVB-T2

    Netto kapacitet kbit/s

    1.152

    1.056

    3.612

    Et program kbit/s

    192

    64

    64

    Antal programmer

    6

    16

    56

     

     

     

     

    Transmissionsudgifter

     

     

     

    v/ 2.000.000 kr./år

    333.333

    125.000

    35.714

    v/ 3.000.000 kr./år

    500.000

    187.500

    53.571

     

    Med hensyn til digitale modtagere, så skal man være opmærksom på, at de nuværende DAB radioer ikke kan bruges, hvorfor forbrugerne skal købe nye modtagere, uanset om det er DAB+ eller DVB-T2 man vælger til den fremtidige digitale radio-standard.

     

    Til gengæld kan man på de nye DVB-T2 fjernsyn og settop-bokse kunne høre digital radio fra en DVB-T2 sender modsat DAB / DAB+.

    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Hej Lars

    Kan du ikke lige checke om STB kan håndtere 1,7 MHz båndbredde, de såkaldte DAB frekvenser. Man kan nemlig også sende digital radio m/ DVB-T2 på en DAB frekvens.

    Kenneth

    som svar til: Antenneforening med egen TV-hovedstation #60155
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Hej Anders

    Det kan altid betale sig at kable sin egen ejendom, og derefter gå ud samlet at indgå programaftaler og/eller indgå en leveranceaftaler med nogle operatører.

    Kommercielle har du: YouSee (men ingen valgfrihed), Stofa (incl. Canal Digital Kabel TV, som nu  er købt af Stofa), ComX, Waoo (og Altibox hvis du ovre i nord- vestjylland) samt Teracom (tidligere Broadcast Service Danmark).

    Der er også Boxer TV, men de må vist nok kun sælge til anteneforneinger med max 500 tilslutninger, men det er også en mulighed.

    Ikke-kommercielle operatører er der specielt Parknet i København, som ejes af boligforeningerne selv. Der skulle også være nogle store antenneforeninger, som er begyndt at sælge videre til mindre antenneforeninger.

    Kenneth

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #59610
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Kære Tvkartoffel

    Jeg har flere DVB-T2 box til test, hvoraf den ene er fra MAX Nordic; /faval-combo-st-2200-cx-ci-t2
    Den virker fin. Der er nogle småting, men de skulle blive rettet i en ny firmvare, som kommer i løbet af januar måned.

    Jeg kan også lige sige, at jeg har set på Sony danske hjemmeside, at Sony lancerer DVB-T2 fjernsyn på det danske marked til marts:
     
    KDL-55EX723
    http://www.sony.dk/product/t46-ex-series/kdl-55ex723
     
    KDL-40CX523
    http://www.sony.dk/product/t32-cx-series/kdl-40cx523

    KDL-32CX523
    http://www.sony.dk/product/t32-cx-series/kdl-32cx523

     

    Mvh Kenneth Wenzel

    som svar til: Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der? #59581
    Kenneth.Wenzel
    Deltager

    Hej Lynge

    Hvis man modtager sit tv-signal fra luften, så er svaret ja, vi har brug for DVB-T2.

    Det er to gode grunde.

    Lad os starte med den grønne vinkel. Hvis man fortsat ”bare” ønsker den samme kapacitet som i dag (samme antal kanaler), så vil man med DVB-T2 få et meget bedre signal end DVB-T, og derved kan man sende med en meget lavere sendestyrke og derved ikke bruge så meget strøm (og derved mindre CO2 udledning etc) samt spare en masse penge.

    Den anden grund er netop ikke et spørgsmål om at få flere tv-kanaler, men om der fortsat er plads til de nuværende tv-kanaler.

    Vi med tagantenner vil nemlig også gerne i fremtiden se DR1, DR2, TV2, Kanal København samt de danske betalingskanaler i HD, som snart bliver den nye ”standard” definition.

    Selv om man efterhånden kan komprimere HD tv-kanalerne ret meget, fx helt ned til 5- 6 Mbit/s, så vil der fortsat kun være plads til 3 HD tv-kanaler på MUX 1 & 2 og 4 HD tv-kanalerne på hver af Boxer TVs tre Mux. Det vil sige 18 tv-kanaler, hvor vi i dag har 40 tv-kanaler på de fem MUX.

    Vi må heller ikke glemme, at den nye MUX 8 på VHF båndet, når den tages i brug, kun kan bruges, hvis man bruger DVB-T2.

    Herudover bliver der i Danmark i København allerede nu sendt DVB-T2 på UHF kanal 67, og vi der bor i København modtager nu SVT1 HD og SVT2 HD fra de to svenske DVB-T2 mux. Og det ser rigtig godt ud.

    Jeg tror godt jeg tør sige det, at DVB-T2 er en realitet og man vil det eller ej.

    Kenneth Wenzel

    PS Så vil man i øvrigt også kunne bruge DVB-T2 til radio og mobil tv på dab-frekvenserne (Og som en bonus, så vil man få alle DVB-T2 radiorne på sit fjernsyn / boks, hvis man kan er til det).

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 25 i alt)
Back to top button
Close

Adblocker registreret

Kære besøgende, DIGITALT.TV er et énmandsforetagende, der er afhængigt af reklameindtægter for at kunne fortsætte driften. Jeg beder dig venligst om at deaktivere din Adblocker på denne side. Uden reklameindtægterne har jeg desværre ikke mulighed for at holde siden kørende. På forhånd tak for din forståelse og støtte. Webredaktør Bo Kjærgaard