Branche-Nyt

Fona truet af lukning

fona logoFONAs ledelse har i dag mandag besluttet at indlede en rekonstruktion ved Sø- & Handelsretten i København. Fona ejes af F Group A/S og rekonstruktionen skal søge at holde en konkurs fra døren.

På fona.dk kan man læse at baggrunden er det seneste års særdeles intense konkurrence, hvor Fona er blevet presset på indtjeningen i en sådan grad, at man har behov for en time-out.

Sammen med deres rådgivere er F Group nået frem til, at løsningen for FONA kan være en ny, stærk partner eller ejer, der kan tilføre virksomheden kapital og dermed sikre, at den kan føres videre i et stærkt setup.

Hvad betyder det for dig som kunde?

  • For dig som kunde betyder den forestående rekonstruktion intet.  Både alle butikkerne og voresonline-shop holder med andre ord åbent som de plejer.
  • Hvis du har forudbetalt en vare, får du den leveret (eller udleveret) helt som aftalt – uanset om den er bestilt i en butik eller på nettet.
  • Har du indleveret en vare til reparation eller service hos os, får du også din vare repareret og returneret som aftalt.
  • Hvis du har et tilgodebevis, et gavekort eller et medlemskort kan du bruge det helt som sædvanligt i alle FONAs butikker.
  • Hvis du har købt en vare, hvor der stadig er reklamationsret, kan du som altid indlevere den til reparation. Så heller ingen ændringer her.

Forbrugerrådet Tænk opfordrer dog folk med Fona gavekort til at benytte det hurtigst muligt. Hvis de ikke bliver brugt, og Fona går konkurs, så ender det som et krav i boet, hvilket kan betyde at du ikke får værdien af gavekortet.

I samme kategori

Back to top button