Branche-NytTV Pakker

Billigste TV pakke – Top 5 danske tv-kanaler

Hvem har egentlig den billigste TV pakke for de 5 mest sete tv-kanaler? 
Der er stor prisforskel, når vi sammenligner prisen hos 6 forskellige tv-udbydere.
Se vores prissammenligning herunder.

Billigste TV pakke med TV3, TV 2, Kanal5, TV 2 Zulu, TV 2 News

billigste tv pakker top 5 tv-kanalerDenne artikel er fra 2015, vi anbefaler du besøger vores mest aktuelle oversigt her

* Pris 6 mdr. beregnet ud fra aktuelle rabat tilbud hos Waoo og Fullrate på sammenligningstidspunktet

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

** 6 mdr. pris hos YouSee er uden installation af kabel-tv fra YouSee + oprettelse. Der antages du har dette allerede. YouSee pris kan variere lokalt fra listeprisen pga lokale foreningsaftaler.

Bemærk at Fullrate TV inkluderer 10 / 1 Mbit Internet forbindelse udover TV.

Prissammenligning foretaget 2/8/2015

Vi tager forbehold for ændringer og fejl. Skriv gerne en kommentar nederst på siden med hvad der skal rettes.

Den billigste TV pakke for dig?

Ovenstående er kun et eksempel ud fra de 5 kanaler vi har valgt. Du kan således ikke konkludere at den billigste tv-udbyder altid er den samme, det afhænger af de kanaler du vælger at sammenligne på. Eftersom de 5 vi har valgt er de 5 mest sete kanaler ifølge Gallups TV-Meter, så synes vi dog at sammenligningen er relevant.

Billigste TV pakke

Den bedste tv-pakke for dig?

Du bør naturligvis gennemgå de enkelte muligheder i forhold til hvad der rent praktisk er muligt for dig på din bopæl. Der er kabel-tv fra YouSee eller Stofa mange steder, men ikke overalt. I stedet kan du vælge at modtage tv-signaler via parabol hos Viasat eller Canal Digital eller via en almindelig tv-antenne med betalings-tv fra Boxer eller via din bredbåndsforbindelse.

En anden ting du skal være opmærksom på er, at der kan være forskel på de enkelte udbydere, i forhold til hvor mange kanaler de tilbyder i HD, pris ved tv i flere rum med mere. Tjek evt. vores generelle TV Udbyder Guide for mere omkring de enkelte udbyderes fordele og ulemper.

Hvorfor er Stofa ikke med i prissammenligningen?

I forhold til vores prissammenligning har vi undladt den næststørste kabel-tv udbyder Stofa eftersom de ikke har landsdækkende priser. Her afgøres prisen i den lokale antenneforening.

Hvor er Telia TV?

Telia TV tilbyder ikke TV3, så derfor er de ikke med i vores prissammenligning her. Men kan du undvære TV3 så er de naturligvis værd at overveje. Se vores sammenligning af de billigste tv-pakker her.

Hvad er den billigste tv-pakke med TV 2?

Kan du nøjes med at se TV 2 via Internettet på din computer, telefon eller tablet så tilbyder TV 2 Play, TV 2 Live abonnement til 39,-/md. uden oprettelsesafgift.

Boxer TV tilbyder TV 2 abonnement til 49,- / måned. (399,- Oprettelse-)

I samme kategori

Back to top button