Billigste TV pakke – Top 5 danske tv-kanaler

| søndag 02. aug, 2015 11:00 | opdateret 08. okt, 2017 kl. 22:30 | 10 Kommentarer

Hvem har egentlig den billigste TV pakke for de 5 mest sete tv-kanaler? 
Der er stor prisforskel, når vi sammenligner prisen hos 6 forskellige tv-udbydere.
Se vores prissammenligning herunder.

Billigste TV pakke med TV3, TV 2, Kanal5, TV 2 Zulu, TV 2 News

billigste tv pakker top 5 tv-kanalerDenne artikel er fra 2015, vi anbefaler du besøger vores mest aktuelle oversigt her

* Pris 6 mdr. beregnet ud fra aktuelle rabat tilbud hos Waoo og Fullrate på sammenligningstidspunktet

** 6 mdr. pris hos YouSee er uden installation af kabel-tv fra YouSee + oprettelse. Der antages du har dette allerede. YouSee pris kan variere lokalt fra listeprisen pga lokale foreningsaftaler.

Bemærk at Fullrate TV inkluderer 10 / 1 Mbit Internet forbindelse udover TV.

Prissammenligning foretaget 2/8/2015

Vi tager forbehold for ændringer og fejl. Skriv gerne en kommentar nederst på siden med hvad der skal rettes.

Den billigste TV pakke for dig?

Ovenstående er kun et eksempel ud fra de 5 kanaler vi har valgt. Du kan således ikke konkludere at den billigste tv-udbyder altid er den samme, det afhænger af de kanaler du vælger at sammenligne på. Eftersom de 5 vi har valgt er de 5 mest sete kanaler ifølge Gallups TV-Meter, så synes vi dog at sammenligningen er relevant.

Billigste TV pakke

Den bedste tv-pakke for dig?

Du bør naturligvis gennemgå de enkelte muligheder i forhold til hvad der rent praktisk er muligt for dig på din bopæl. Der er kabel-tv fra YouSee eller Stofa mange steder, men ikke overalt. I stedet kan du vælge at modtage tv-signaler via parabol hos Viasat eller Canal Digital eller via en almindelig tv-antenne med betalings-tv fra Boxer eller via din bredbåndsforbindelse.

En anden ting du skal være opmærksom på er, at der kan være forskel på de enkelte udbydere, i forhold til hvor mange kanaler de tilbyder i HD, pris ved tv i flere rum med mere. Tjek evt. vores generelle TV Udbyder Guide for mere omkring de enkelte udbyderes fordele og ulemper.

Hvorfor er Stofa ikke med i prissammenligningen?

I forhold til vores prissammenligning har vi undladt den næststørste kabel-tv udbyder Stofa eftersom de ikke har landsdækkende priser. Her afgøres prisen i den lokale antenneforening.

Hvor er Telia TV?

Telia TV tilbyder ikke TV3, så derfor er de ikke med i vores prissammenligning her. Men kan du undvære TV3 så er de naturligvis værd at overveje. Se vores sammenligning af de billigste tv-pakker her.

Hvad er den billigste tv-pakke med TV 2?

Kan du nøjes med at se TV 2 via Internettet på din computer, telefon eller tablet så tilbyder TV 2 Play, TV 2 Live abonnement til 39,-/md. uden oprettelsesafgift.

Boxer TV tilbyder TV 2 abonnement til 49,- / måned. (399,- Oprettelse-)

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt, TV Pakker

10
Kommentarer

for at kommentere
8 Kommentartråde
2 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
svbg1979

Fullrate har TV 3 og TV 3 Puls med i deres store tv-pakke til 199,- kr. pr. mdr.

http://www.fullrate.dk/privat/tv/fullrate-tv-plus-pakke

Niels Petersen

Priserne hos You See er heller ikke ens i hele landet, det kommer også an på diverse foreninger de leverer til, og hvor mange aftagere der er i foreningerne. Så det kan sagtens fås billigere end deres liste priser.

jetdirect

her koster grundpakken 1620 om året igennem antenne forening der er agent kunde hos yousee hvor signalet kommer fra

Niels Petersen

Det er så Kr.135/måned, hvilket som også jeg skrev er under liste prisen, den pris der betales her via en forening ligger også under liste pris.
Det er faktisk kun dem som er enkelt aftager der betaler liste pris, alle andre har større eller mindre rabatter. Så jeg vil nok mene at pris strukturen hos You See kan sammenlignes med den hos Stofa.

mitri

Jeg kan så oplyse, at det også er forskelligt, hvad enkelt aftagere betaler. Jeg er husejer med Yousee fuldpakken, og jeg betaler faktisk en del under deres listepris, og har gjort det fra første dag hos dem.

Niels Petersen

Aftages der direkte fra You See, eller via en Antenneforening.? Er det fra sidstnævnte, så er du med i deres rabat.
Er det direkte, så giver deres liste priser ikke rigtig nogen mening.

Igen en useriøs sammenligning af priser. Det er kun med til at forvirre vores medlemmer. Gør jeres hjemmearbejde ordentligt i den det offentliggøres. Mvh Tørring Kabelnet

Vilhelm

Min boligforening har YouSee som leverandør. Grundpakken koster 118 kr./md. TV3, TV 2, Kanal5 indgår i Grundpakken. Skal jeg have de 2 øvrige tv-kanaler som nævnes i sammenligningen, TV 2 News og TV 2 Zulu, koster det i alt 80 kr./md.
Samlet pris 198 kr./md.

I YouSee’s kabel-tv indgår nogle streamingtjenester, som jeg sætter stor pris på. Nogle er gratis, andre er gratis eller koster noget, afhængig af kundens abonnementer.
Streamingtjenesterne og deres priser burde indgå i prissammenligninger, men det vil være svært at gøre det.