Sitet kører SÅ ringe på iPad

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #2198390
    JesperJesper
    Deltager

    Når jeg besøger sitet på iPad er det PROPPET med fuldskærmsreklamer – og dertil den evindelige “Log ind” boks der fylder halvdelen af skærmen så snart jeg åbner sitet. Det MÅ kunne gøres bedre. Jeg skal nok selv beslutte om jeg vil logge ind i dag. Andre sites kan godt finde ud af vente med at præsenterere log ind boksen, til jeg selv placerer markøren i feltet til brugernavn. Digitalt.tv pusher boksen manisk konstant. Why??

    Se selv om du kan finde noget relevant content på mit screenshot:

    #2199890

    Jeg har lige testet på iPad med Safari browser uden at være logget ind. Jeg får ikke noget med at logge på. Det er ikke noget DIGITALT.TV har kodet den til at bede om. Den prompt må være iPad’en selv der smider på.

    Hvordan man undgår det ved jeg dog ikke lige. Hvis login for DIGITALT.TV er gemt på iPad’en så kunne man måske prøve at slette det. Men måske andre har nogle forslag

    #2200271
    Niels Petersen
    Deltager

    Efter der for længe siden er blevet installeret en Addblocker på min enhed, så er siden blevet helt menneskelig og meget mere overskuelig. Bruger Chrome Browser.

    #2200272

    Hvis alle bare bruger Adblockers så lukker DIGITALT.TV ret kort tid derefter 🙂 Login problematikken der er beskrevet er heller ikke relateret til reklamer.

    #2200703
    Niels Petersen
    Deltager

    Der er mange sider der se så fyædt med ting de ikke har noget med siderne at gøre, at det der skal ses drukner i det, det er mega irriterende, så derfor må man gøre noget ved det.
    Det er informationer der er brug for, ikke uendelige oplysninger for køb nu og køb her og brug nu en masse penge, det har taget overhånd. Det er i dagens verden muligt selv at finde hvad der er brug for når der er brug for det.
    Har heller ikke en eneste kommerciel Flow TV kanal, det vigtigste for dem ser ud til ligeledes at være brug penge og køb dig fattig, der bruge da rigeligt med tid på det.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button
Close

Adblocker registreret

Kære besøgende, DIGITALT.TV er et énmandsforetagende, der er afhængigt af reklameindtægter for at kunne fortsætte driften. Jeg beder dig venligst om at deaktivere din Adblocker på denne side. Uden reklameindtægterne har jeg desværre ikke mulighed for at holde siden kørende. På forhånd tak for din forståelse og støtte. Webredaktør Bo Kjærgaard