Problem med undertekster på Viaplay

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #113432
    streamjatak
    Deltager

    Hej med jer.

    Jeg har fået problemer med at Viaplay ikke sætter undertekster på automatisk og skal slåes manuelt til, og igen ved at pause udsendelserne, så jeg skal hele tiden slå dem til manuelt. Problemet er på min IPad Pro model 2017 og er opdateret til IOS 12.3.1, men problemet var der også nogle dage før opdateringen. Min datter har alm. Ipad fra 2017 også med den sidst nye opdatering IOS 12.3.1 og hun oplever ikke problemet. Har også testet det på min gamle mobil traver ?Samsung 5 neo, hvor problemet heller ikke eksistere.

    Viaplay foreslog at jeg skulle nulstille mine netværksindstillinger på enheden og hvis det ikke virkede slette appen og geninstallere. Jeg har prøvet begge løsninger flere gange uden resultat. Så har jeg prøvet at skifte netværk, da vi har flere netværk, men stadig uden resultat. Er der andre her, der har oplevet problemet og har en løsning dertil. Problemet er måske også i proen kontra måske en Viaplay opdatering?

    Mvh Gitte

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button
Close

Adblocker registreret

Kære besøgende,

DIGITALT.TV er et énmandsforetagende, der er afhængigt af reklameindtægter for at kunne fortsætte driften. Jeg beder dig venligst om at deaktivere din Adblocker på denne side. Uden reklameindtægterne har jeg desværre ikke mulighed for at holde siden kørende.

På forhånd tak for din forståelse og støtte. Webredaktør Bo Kjærgaard