Vild med dans finalen 2011

| onsdag 23. nov, 2011 14:05 | 0 Kommentarer

En bokser og en skicrossløber. En mand og en kvinde. Den ene, fræk som en slagterhund. Den anden, mor og meget omsorgsfuld. Begge har de kæmpet i 12 uger – både i træningslokalerne og på Danmarks største dansegulv.

Vi taler naturligvis om nydanserne Patrick Nielsen og Sophie Fjellvang-Sølling, der på fredag kl. 20.00 går på gulvet på TV 2 for at kæmpe om en sejr i dette års udgave af “Vild med dans”.

Vild med dans finale 2011 TV 2

Finalisterne i årets "Vild med dans"-finale

En fantastisk finaleaften
Bokseren Patrick Nielsen går på gulvet sammen med sin dansepartner Claudia Rex, der deltager i “Vild med dans” for tredje gang, mens skicrossløber Sophie Fjellvang-Sølling har en erfaren “Vild med dans”-herre ved sin side, nemlig Silas Holst, som to gange er blevet nummer to. Begge par vil naturligvis gøre alt for at vinde, så seerne kan roligt se frem til en fantastisk finaleaften, mener “Vild med dans”-dommer Jens Werner:

– Finale betyder det sidste og bedste. I en finale skal man vise, at man lige har det sidste, mest lækre og flotte i alle henseender. Det har teknisk, personlighedsmæssigt og musikmæssigt været den allerbedste “Vild med dans”-sæson nogensinde, så jeg ved snart ikke, hvor Silas og Claudia vil føre deres tanker og kreationer hen for at få hævet niveauet endnu mere med deres partnere. Men det skal de jo gøre, siger Jens Werner, der glæder sig til aftenens finale:

– De to nydansere, Patrick og Sophie, deler, at de begge er sportstrænede og dermed har konkurrencegenet i sig og er utroligt viljestærke. Det har bragt dem i finalen. Det er spændende, at vi har en kvindelig og en mandlig nydanser i finalen. Ja, jeg glæder mig, siger Jens Werner.

Tre danse fra hvert par
De to par skal hver især danse tre danse i aften. De skal begge danse den standarddans, der har givet dem den dårligste placering i løbet af sæsonen. Så danser de en såkaldt cha-cha-cha face off, hvor begge par er på gulvet til samme stykke musik, som i øvrigt leveres live af popgruppen Aqua – og de to par får også mulighed for at give den fuld skrue på gulvet i en freestyle, hvor alt er tilladt.

Glædeligt gensyn
Begge par har gjort, hvad de kunne for at imponere dommerpanelet og seerne. Der er ikke plads til fejl og blackout – og i aften falder afgørelsen: Hvem vinder “Vild med dans 2011”? Der er kamp til stregen mellem de to finalepar, men der er også glædeligt gensyn, når vi skal se 11 af de 12 par på gulvet igen – Tommy Kenter har fået kold lungebetændelse, så han kan desværre ikke danse – og så kommer Outlandish og giver et nummer.

Se med på TV 2 fra klokken 20.00, når Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming for sidste gang i denne omgang byder velkommen til “Vild med dans” og velkommen til Danmarks modigste dansere.
 

 
 
Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt