TV-Nyt

Yellowstone – sæson 3

Den længe ventede sæson 3 af hitserien Yellowstone ruller over de danske skærme fra 1. september. Serien har Kevin Costner i hovedrollen, og i USA har sæsonpremieren sat seerrekorder. Tredje sæson har premiere i Danmark på Paramount+ den 1. september.

I serien spiller Kevin Costner familieoverhovedet John Dutton, der driver USA’s største ranch tæt på den legendariske naturpark Yellowstone. De forrige sæsoners endeløse konflikter mellem Dutton-familien og ranchens naboer, der tæller forretningsrivaler, et indianerreservat og en voksende by, fortsætter i den nye sæson. Og de eskalerer, når alliancer skifter, og når et uopklaret mord skal løses.

Har sat seerrekord i USA
Yellowstone er et af de største hit til dato på Paramount Network, hvor tredje sæson havde premiere i USA i juni. Her satte første afsnit med 6,5 mio. seerrekord for mest sete premiere på kabel-tv de seneste to år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye sæson byder velkommen til flere nye skuespillere. En af dem er Josh Holloway, der er kendt for roller i kultserien Lost (2004) samt Mission: Impossible – Ghost Protocol og Sabotage. Holloway spiller forretningsmanden Roarke Morris, der står i spidsen for et investeringsselskab, der har store og ambitiøse planer for Montana, som får afgørende betydning for Dutton-familien.

Familiens søn, Kayce Dutton, spilles af den BAFTA-nominerede skuespiller Wes Bentley, der er kendt for sine roller i American Beauty, Hunger Games-serien og Interstellar.

Yellowstone er produceret i samarbejde med 101 Studios. Den nye sæson af serien får eksklusiv nordisk premiere på streamingtjenesten Paramount+, der er tilgængelig for danske kunder hos YouSee og Canal Digital. Paramount+ giver adgang til premierefilm fra Paramount Pictures, filmklassikere og tv-programmer fra de Viacom-ejede kanaler.

Yellowstone sæson 3 kan også ses på Paramount Networks d. 13. september kl. 22.00.

Seriens cast består af skuespillerne Kevin Costner, Josh Holloway, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards og Gil Birmingham.

Yellowstone sæson 3 | Premiere 1. september | Paramount+ Danmark
Yellowstone sæson 3 | Premiere 1. september | Paramount+ Danmark

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button