Så er der igen gratis Boxer TV

| tirsdag 08. nov, 2011 10:42 | opdateret 09. nov, 2011 kl. 9:31 | 0 Kommentarer

Boxer gratisSamtlige husstande i Danmark får adgang til 28 betalingskanaler fra 11. til 27. november, da Boxer åbner op for de mange kanaler, uden man behøver et betalingskort. Man skal blot have et fjernsyn af nyere dato og en almindelig antenne for at kunne se de mange tv-kanaler

I den sidste halvdel af november kan man se 28 betalings-kanaler ukodet, hvis man ser tv over almindelig antenne. For Boxer giver fuld adgang til de mange kanaler mellem 11. og 27. november. Man behøver altså ikke at have et Boxer-kort i sit tv eller digitale modtagerboks.
Det gode tilbud skyldes, at TV 2 snart bliver til en betalingskanal:

”Efter nytår skal man have et Boxer-abonnement for at se TV 2’s hovedkanal med en almindelig tv-antenne. Derfor vil vi allerede nu gerne give en forsmag på, hvad man kan se på 28 af de bedste kanaler. Dermed kan man i ro og mag vurdere, om der er nogen af de andre betalingskanaler, man gerne vil abonnere på ud over TV 2,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør hos Boxer.

Med en almindelig antenne og Boxer-godkendt modtagerudstyr kan man altid se alle DR’s tv-kanaler, Folketingskanalen og den lokale/regionale tv-kanal. Det betyder, man kan se op til 36 tv-kanaler i de 17 dage, Roberts tv-smagsprøve gælder. Og man skal ikke have et Boxer-abonnement i forvejen.

Blandt de gode film, man kan se ukodet i de 17 dage, er tv-premieren på Twilight på Kanal 5, Pirates of the Caribbean At Worlds End på Kanal 4 og Righteous Kill på TV 2 Film. Der er også masser af sport, herunder Premier League kampe på 6’eren, og så vil børnene også grine ekstra højt i november, da de bl.a. kan se de sjove programmer på Disney Channel.

Antennen er et seriøst alternativ
Med Roberts omgang vil Boxer også vise, at de mange kanaler, man kan se med et Boxer-kort, er et stærkt alternativ til kabel- og satellit-tv og ofte billigere. Og så giver Boxer samtidig mulighed for langt mere fleksibilitet, når du selv vil have indflydelse på, hvordan din tv-pakke skal se ud.

”Mange ved stadig ikke, at det er muligt at modtage et stort udvalg af betalingskanaler via antenne eller hvor nemt det er at sammensætte sin egen tv-pakke, så man bliver fri for en masse tv-kanaler, man hverken gider at se eller betale for. Nu giver vi seerne mulighed for i ro og mag at få en lille smagsprøve, så man véd, hvad man får, inden man køber varen,” forklarer Steen Ulf Jensen.

For at kunne se de mange tv-kanaler i november skal man blot have en antenne og en MPEG4 DVB-T modtager, som er indbygget i mange nye tv. Har man et ældre fjernsyn, skal man tilslutte en MPEG4 DVB-T modtagerboks, som man får til 0 kr., når man køber et abonnement på en tv-pakke hos Boxer. Kan man ved hjælp af en antenne i dag f.eks. se DR Ramasjang eller DR HD, så har man allerede det rigtige udstyr.

Disse tv-kanaler kan man modtage i 17 dage
Boxers betalingskanaler kan modtages af mere end 99 pct. af alle husstande, som i 17 dage i perioden 11. til 27. november får adgang til følgende tv-kanaler:

TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, TV 2 News, CNN, TV 2 Sport, dk4, Canal9, TV 2 Film, Discovery, Animal Planet, History Channel, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon, Disney XD, MTV, Voice, VH1, Travel Channel, Discovery Science, TLC, Star!, TV4 Sverige, TV2 Norge og ARD.

Boxer gav også ukodet tv-adgang i forbindelse med påsken 2011, og den appetitvækker gav efterfølgende mange husstande lyst til at abonnere på betalings-tv hos Boxer.

Se med fra  11. november til d. 27. november på din MPEG-4 DVB-T fladskærm eller tv boks.

Kilde: Boxer presse

Del på:

Gemt under:: Boxer TV