TV-NytTV Streaming premierer

White Wall

- Ny serie på SVT fra 20/9

Svenske SVT1 har 20. september premiere på White Wall, en svensk / finsk thrillerserie der foregår i et minesamfund i det nordlige Sverige.

I en nedlagt grusmine langt oppe i Nordsverige, leder chefingeniør Lars Ruud arbejdet med at bygge et af verdens største slutdepoter for kernekraftaffald. Projektet er voldsomt forsinket, og Lars er under et stort pres. Aktivister gør alt for at stoppe arbejdet, og få uger før depotet skal stå klart, dør tre arbejdere i en sprængningsulykke i en dybtliggende tunnel. Ulykken blotter en mystisk hvid væg.

Opdagelsen af den mystiske hvide væg viser sig snart at få store menneskelige konsekvenser for seriens hovedpersoner, som på hver sin vis spiller en rolle for det nye fund. Den hvide væg består af et materiale, der aldrig før er set af det menneskelige øje. Kan den fremmedartede materie i dybet have større betydning end nogen af dem aner?

De tvinges til at træffe en vanskelig beslutning: skal de efterlade væggen som et mysterium eller undersøge, hvad der er bag den? Hvor høj en pris er de villige til at betale, for de svar de søger?

Video Thumbnail
White wall // Trailer
Serien, der unægteligt ser ud til at have hentet solid inspiration i overnaturlige dramagysere som ’Twin Peaks’ og ’Stranger Things’, lægger nu op til at holde sine seere i et fast jerngreb yderst på sofakanten hen over efterårets kommende søndagsaftner.
20 sep 2020 21:00
SVT1

White Wall SVT1
Svensk, Thriller Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

I samme kategori

Back to top button