WAOO slukker for MPEG2 men beholder analog

| torsdag 09. nov, 2017 08:40 | 7 Kommentarer

WAOO skifter fra 1. december de digitale tv-kanaler over fra MPEG2 til MPEG4. Det sker da mange af tv-kanal leverandørerne har stoppet eller stopper distribution i MPEG2 format.

Konkret får det en betydning for dig, som ser digitalt fjernsyn via et ældre fladskærms TV (uden en Waoo TVboks), som ikke understøtter MPEG4 format (herunder HD). Kan du se kanalen DR3, berører dette ikke dig. Skulle du have et ældre MPEG2 TV kan du stadig se analogt TV på nuværende fjernsyn. Det lukker WAOO nemlig ikke, på trods af de fleste andre distributører ellers har gjort.

Ser du analoge kanaler så sker der følgende ændringer:

Du skal lave en kanalsøgning på dit fjernsyn.

Du vil opleve følgende indholdsændringer:

 • Lille TV-pakke: du får TV3 og dk4 men mister kanalen ZDF og SAT.1
 • Favorit TV-pakke: du får TV3 og dk4 men mister kanalen ZDF og SAT.1
 • Stor TV-pakke: du får TV3 og dk4 men mister kanalen ZDF og SAT.1
 • Grundpakken: du får NRK1 og RTL men mister kanalen ZDF og TV4 Sverige
 • Mellempakken: du får NRK1 og RTL men mister kanalen TV3+, ZDF og TV4 Sverige
 • Fuldpakken: du får Disney Junior, Nick Jr., NRK1 og RTL men mister kanalen TV3+, ZDF og TV4 Sverige
Kilde: WAOO
Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Waoo

Kommentarer (7)

 1. Niels Petersen siger:

  Analogt TV er sgu da en død sild, at konvertere gode Digitale signaler til Analog som fylder så meget er da helt skørt, det hører fortiden til, det må da være derfor at det bliver så hunde dyrt for de stakler der er kunder, når man insisterer på at fastholde fortiden.

 2. mich siger:

  Troede også analog TV var udfaset hos alle

 3. Danny Skjødt siger:

  1, Udstyret til at modulere et analog kanal fylder nada og koster en slik på ebay, så hvorfor ikke ha det når der er plads nok i nettet. Yousee og andre udbydere der benytter docsis over coax bruger 33% eller mere kapacitet i deres coax net til internet, DET GØR WAOO IKKE, det dvb-c signal som sendes over fiberen er KUN TV. Og sendes på en anden wavelength end internettet og deres multicast tv til deres ip set top boks.

  2, Per M, Waoo sender et dvb-c signal over fiberen som i kundernes fiber bokse bliver fanget på fiberen og moduleret på coax porten på siden af fiber boksen.

  Der er nogle gamle waoo instalationer, primært det de overtog fra det gamle dbnet hvor der er både coax og fiber ud til hver kunde, men igen bliver fiberen brugt til internet og multicast tv, og coax til dvb-c tv kun 🙂

Skriv et svar