[responsive_menu_pro]

Viasat Film Comedy starter i slutningen af april

| søndag 02. mar, 2014 14:28 | 6 Kommentarer

I 2013 foretog Viasat en omfattende undersøgelse af kundernes ønsker til deres seks filmkanaler. I undersøgelsen spurgte de blandt andet til typen af film, som var foretrukket, og mange ønskede flere komedier. Derfor har Viasat valgt at lancere en ny kanal – Viasat Film Comedy – der går i luften i slutningen april. Indholdet er komedier eller film med et humoristisk præg, og der vil blive vist både danske og udenlandske titler. Der kan nævnes film som ”Farvel til mafiaen” med Robert De Niro og Michelle Pfeiffer, ”The Big Year” med Steve Martin, Jack Black og Owen Wilson og ”Identity Thief” med Jason Bateman og Melissa McCarthy.

I forbindelse med lanceringen af den nye filmkanal har Viasat valgt at foretage nogle ændringer af de nuværende filmkanaler. Den nye Viasat Film Comedy erstatter Viasat Film Nordic. Mange af de film, der normalt ville blive vist på Nordic, og alle de mest populære titler, vil være tilgængelige på de øvrige filmkanaler og på Viaplay.

Undersøgelsen, Viasat gennemførte sidste år, viser at seerne fortrinsvis ønsker store filmtitler frem for de mere smalle film, og at forbruget af film fortrinsvis finder sted om aftenen enten på Viasat filmkanalerne eller på Viaplay. Derfor tilpasser Viasat sendetiderne for Viasat Film Classic og Viasat Film Action. Fra slutningen af april vil Viasat Film Classic sende fra kl. 16-24 og Viasat Film Action sende fra kl. 18-24. For at udnytte kanalpladsen bedst muligt vil den ledige tid på Viasat Action SD og HD bliver brugt på at vise uforglemmelige naturprogrammer fra National Geographic Wild både i HD og SD.

Langt de fleste film fra Viasat Film-kanalerne er desuden tilgængelige på Viaplay på tv-boksen eller på viaplay.dk.

Fakta om ændringerne på Viasat Film kanalerne

  • Viasat Film Comedy SD & HD vil erstatte Viasat Film Nordic SD & HD (23. april)
  • Nat Geo Wild SD & HD vil blive vist på samme kanal som Viasat Action SD & HD (23. april)
  • Viasat Film Drama sendes fremover kun i SD (23. april)
  • Viasat Action og Viasat Classic ændrer sendetider (23. april) (18-24 / 16-24)

Del på:

Tags:

Gemt under:: Viasat

6
Kommentarer

Please Login to comment
5 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Kristian

At. Gå ned i tid og sige at det et ønske fra deres kunder er et joke.. En go søndag ingen action films før til aften…. At deres kunder ønsker de stor films.. At det kan kom bag på Viasat er også et joke.. Classic er stadig kun. sd… Og går mere ned i tid.. (Har aldrig været en 24times kanal) At drama går fra Hd til Sd siger alt om Viasats kærlighed for HD At de lukker Nordic, det en af de ting som Viasat har gjøret godt , da de har en masse danske og nordisk films… Det… Læs mere »

Film skal da også ses om natten !

mich

Kristian

“Film kanalers dage er ved at være ovre ”

Ja, Og Cmore er der ikke meget ved mere. Få gode film efterhånden

satand

Håber ikke at “filmkanalernes tid er ved at være ovre”. Har været abonnent på C More i flere år og fortsat godt tilfreds. Billedkvaliteten på C Mores HD-kanaler overstiger jo langt streaming-servicernes – selv når de er i HD! Hvad angår hvor gode filmene er, er det jo ikke kanalernes skyld, hvis det der kommer fra Hollywood ikke altid er lige godt.

Per M

I stedet for havde jeg alders opdelt sendetiderne på kanalerne og skruet gevaldigt ned for antallet af genudsendelser.
I dagtimerne er de ungernes kanaler med masser af den bedste underholdning til dem, alt lige fra Svampebob til de store film fra Disney, Pixar og DreamWorks.

Om aftenen, eks. fra klokken 18, så bliver det de voksnes kanaler med drama, romantik, sci-fi, action og gys, også gerne også præget med independent film der har en eller flere priser i bagagen eks. fra Sundance.

martin

Når man laver kundeundersøgelser, kan man få lige netop de svar man gerne vil have. Det er dette vist et meget godt bevis på.