Viasat

Viasat Film Comedy starter i slutningen af april

I 2013 foretog Viasat en omfattende undersøgelse af kundernes ønsker til deres seks filmkanaler. I undersøgelsen spurgte de blandt andet til typen af film, som var foretrukket, og mange ønskede flere komedier. Derfor har Viasat valgt at lancere en ny kanal – Viasat Film Comedy – der går i luften i slutningen april. Indholdet er komedier eller film med et humoristisk præg, og der vil blive vist både danske og udenlandske titler. Der kan nævnes film som ”Farvel til mafiaen” med Robert De Niro og Michelle Pfeiffer, ”The Big Year” med Steve Martin, Jack Black og Owen Wilson og ”Identity Thief” med Jason Bateman og Melissa McCarthy.

I forbindelse med lanceringen af den nye filmkanal har Viasat valgt at foretage nogle ændringer af de nuværende filmkanaler. Den nye Viasat Film Comedy erstatter Viasat Film Nordic. Mange af de film, der normalt ville blive vist på Nordic, og alle de mest populære titler, vil være tilgængelige på de øvrige filmkanaler og på Viaplay.

Undersøgelsen, Viasat gennemførte sidste år, viser at seerne fortrinsvis ønsker store filmtitler frem for de mere smalle film, og at forbruget af film fortrinsvis finder sted om aftenen enten på Viasat filmkanalerne eller på Viaplay. Derfor tilpasser Viasat sendetiderne for Viasat Film Classic og Viasat Film Action. Fra slutningen af april vil Viasat Film Classic sende fra kl. 16-24 og Viasat Film Action sende fra kl. 18-24. For at udnytte kanalpladsen bedst muligt vil den ledige tid på Viasat Action SD og HD bliver brugt på at vise uforglemmelige naturprogrammer fra National Geographic Wild både i HD og SD.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Langt de fleste film fra Viasat Film-kanalerne er desuden tilgængelige på Viaplay på tv-boksen eller på viaplay.dk.

Fakta om ændringerne på Viasat Film kanalerne
  • Viasat Film Comedy SD & HD vil erstatte Viasat Film Nordic SD & HD (23. april)
  • Nat Geo Wild SD & HD vil blive vist på samme kanal som Viasat Action SD & HD (23. april)
  • Viasat Film Drama sendes fremover kun i SD (23. april)
  • Viasat Action og Viasat Classic ændrer sendetider (23. april) (18-24 / 16-24)

I samme kategori

Back to top button