Nyheder

Versus – Ny familieunderholdning på DR1

versus dr1
Vært Jakob Riising
Foto: Lars E. Andreasen

DR1 er klar med ny spændingsfyldt familieunderholdning. Public service-niveauet er højt i den nye fredagsunderholdning ’Versus’, som sendes første gang den 22. august klokken 20.00. Jacob Riising er vært, når danskere skal tage stilling, involveres og dyste i alverdens kategorier i kampen om at vinde 100.000 kroner.

Vi ved, at lyden fra en kanon kan sprænge trommehinderne – men er det muligt for et symfoniorkester at skabe mere lyd? Og kan en landevejscykelrytter have en chance for at køre hurtigere end et fly kan lette? Kvindelige muskler kan vel næppe være stærkere end en maskine – eller kan de?

Det er nogle af de mange spørgsmål, som danskerne skal vurdere og gisne om 10 fredage i træk hen over efteråret. 100 deltagere fordelt på 20 hold med hver deres holdkaptajn dyster med i studiet om seks dueller. Præmiepuljen er på 100.000 kroner. De deltagere, der svarer rigtigt på den sjette og sidste duel, deler pengene. Hvis der er ét hold tilbage, vinder de alle pengene. Hvis der er flere hold tilbage, deler de pengene.

Højt public service-niveau
Med både videnskab, fakta og appel til både børn og voksne er ’Versus’ et program med et højt public service-lag.

Underholdningschef Jan Lagermand Lundme udtaler om den nye fredagsunderholdning:

”Programmet vil både undersøge, opklare, involvere og ikke mindst samle – derfor er ’Versus’ et program med en høj grad af public service. Vi er rigtig spændte på at vise og involvere danskerne i ’Versus’. Med humor, god energi og en masse fakta og videnskab tror vi på, familien vil være fælles om programmet i efteråret, hvor børn og voksne på lige vilkår kan dyste mod hinanden.”

Seerne kan dyste med
DR inviterer seerne til at dyste med. Med mobil, tablet eller computer ved hånden kan familier under udsendelsen foran fjernsynet gisne om udfaldet af duellerne. Alle – ung som gammel – kan, via dr.dk/versus, gætte med i kampen om at vinde et rejsegavekort på 10.000 kroner.

Riising er vært
Jacob Riising tager erfaring fra både børne- og underholdningsprogrammer med sig i værtsrollen på ’Versus’. I værtsroller som ’Amigo’, ’Gepetto News’, ’MGP’ og senest ’Dansk Melodi Grand Prix 2014’ og ’Hvem var det nu vi var’, har Riising bidraget med både humor og overblik.

Jacob Riising udtaler om ’Versus’:

”Det er jo med fare for, at ALLE danskere kaster op af at se mig, da jeg jo i forvejen sidder tungt på DR1 fredag aften. Men da jeg hørte om, hvor sjov en idé, ’Versus’ var, blev jeg tændt fra start og sagde med det samme ja tak til at tage 10 aftener mere med underholdende primetime.”

’Versus’ sendes første gang fredag den 22. august klokken 20.00 på DR1 og sendes i 10 afsnit hen over efteråret.

I samme kategori

Back to top button