TV-Nyt

Bundesliga på dansk tv i den nye sæson?

BundesligaBundesligaen har i en række år haft sin faste plads på Eurosport i Danmark, men den hidtidige rettighedsaftale udløb ved udgangen af forrige sæson.

Bundesliga sæsonen er godt i gang men det ser altså ikke ud til at komme på de danske tv-skærme.

December 2017 Update: EkstraBladet streamer kampene gratis ligesom du kan se Bundesliga gratis via Laola1.tv. Læs mere omkring dette her

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Velkendt firma sidder på Bundesliga rettighederne

Det er sportsrettighedsvirksomheden MP & Silva, der har købt rettighederne til Bundesligaen for perioden 2017-2021 i samlet set 34 lande, heriblandt Danmark. Det var også netop MP & Silva, der var rettighedshaveren til La Liga og Serie A rettighederne, da de sidst blev handlet tilbage i 2015. Her trak det også ud med en rettighedsaftale, så de første runder af sæsonen ikke blev vist på dansk tv.

Det endte dengang med at MTG købte de spanske og italienske fodbold rettigheder fra MP & Silva i Danmark, for derefter at videresælge halvdelen til Discovery Networks. En aftale der løber til og med 2017/18 sæsonen.

I perioden op til salget blev der dengang vist streaming af spanske og italienske kampe på danske online medier som Ekstra Bladet og Bold.dk. Ingen har endnu meldt ud omkring dette bliver tilfældet med Bundesligaen her fra sæsonstart. Så indtil videre ser det ikke ud til, at danske seere kan se Bundesligaen på TV. Ifølge rapporter så kan du dog streame det på bet365 og unibet.

Danske fans af den tyske topliga, må formentlig vente på at rettighedshaveren MP & Silva går ned i pris på rettighederne før nogle slår til, og det kan betyde, at i hvert fald en del af sæsonen ikke kommer på de danske tv-skærme.

Vi holder naturligvis øje med udviklingen, og bringer nyt når der måtte være noget at berette. Men her ultimo september 2017 har vi intet nyt hørt.

I samme kategori

Abonnér
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Per M
31. juli 2017 02:24

Man skal nok ikke satse for stort på at Eurosport render med hele æren, det fik de ikke lov til i Tyskland.
Der er så mange kanaler involveret der nede, at det er blevet til et kæmpe stort rod med hvem der viser hvad af kampene:
http://www.digitalfernsehen.de/Alle-Infos-So-sehen-Sie-Bundesliga-Fussball-im-Fernsehen.155311.0.html

Back to top button