Parabol-TVAllente

Ultra HD EM fodbold oplevelser – sort skærm på Allente TV og ikke imponerende på Viaplay

Ultra HD dækningen af EM slutrunden er ikke kommet alt for heldigt i gang for parabol-tv udbyderen Allente. Der er sort skærm på V Sport Ultra HD kanalen. Waoo skulle også være ramt ifølge én af vores læsere, mens Stofa kunder skulle have billede. Problemet er løst 12. juni

Det kunne tyde på en rettighedsmæssig fejl som gør at der ikke åbnes for kanalen. Den skulle ellers netop være åbnet for danske kunder, hvor Nent Group jo har rettighederne.

Streamingoplevelsen på Viaplay virker i øvrigt ikke overbevisende. Jeg har set f.eks. Formel 1 tidligere på Viaplay, der så noget bedre ud end åbningskampen gør. Viaplay UHD stream var efter min vurdering ikke markant bedre end DR TV HD streamen, som jeg nok egentlig havde forventet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

vsport ultrahdKan se på kommentarer flere steder, at mange ikke ved, at der er to forskellige streams på Viaplay. En standard stream med optakt og en separat UHD stream, der først starter kort før kampstart. Du skal altså aktivt vælge Ultra HD udgaven fra Viaplay’s Sportoversigt. Du ved du er på UHD streamen, når du ser V Sport UltraHD kanallogoet.


Bestil Allente TV her
Reklame-link

I samme kategori

Back to top button