Tyske ARD vil gerne vise Formel 1

| søndag 23. jul, 2017 09:46 | 6 Kommentarer

Formel 1 på TV 2017RTL har siddet tungt på de tyske Formel 1 rettigheder i det såkaldte Free TV marked i en lang årrække, faktisk helt tilbage siden 1991, men nu melder den tyske Public Service broadcaster ARD, sig på banen i forhold til at overtage disse rettigheder. Det skriver Frankfurter Allgemeine Zeitung.

De tyske Free TV rettigheder udløber ved udgangen af denne sæson, og netop nu skulle forhandlingerne om rettighederne være i gang og en beslutning ventes omkring august eller september.

Der spekuleres i, hvorvidt en ny aftale i forhold til Free TV vil indeholde rettigheder til alle løb, ligesom det er tilfældet nu på RTL. I Storbritannien har man kun udvalgte løb på Free TV, for at tilgodese betalings-tv rettighederne.

Således vil et eventuelt skifte til ARD på positiv siden betyde 0 reklamer under løbene, men til gengæld vil der kunne være live dækning af et mindre udvalg af sæsonens Formel 1 løb.

Kilde: Frankfurter Allgemeine Zeitung via broadbandtvnews.com

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (6)

 1. Super siger:

  Hvornår skal vi regne med at få et svar på dette? Vi skriver september, men der er stadig ingen afgørelse.

  Dog skal Kai Ebel fra RTL deltage i et program på tysk Sky i aften: http://www.digitalfernsehen.de/Eine-Liga-fuer-sich-Formel-1-Reporter-Kai-Ebel-zu-Gast.156559.0.html

  Kunne det tyde på noget? Jeg håber at det bliver samtlige løb FTA på ARD uden reklamer, men chancen er nok ikke den største for at det bliver sådan.

 2. Per M siger:

  Det HD+ som de kalder Free TV dernede ophører nok også på et eller andet tidspunkt med at eksistere i sin nuværende form.
  De har luftet tanken om at lave det hele om til at man skal tegne et abonnement, lige som man allerede kender det fra kodet betalings TV.
  Et skridt i den retning som man allerede kan se, er den Eurosport tillægspakke som man kan købe.

 3. Super siger:

  Er der måske nogen der kan tysk, som kan forklare denne artikel: http://www.digitalfernsehen.de/Formel-1-Liberty-Media-laesst-Zuschauer-weiter-im-Dunkeln.157575.0.html

  Som det ser ud til er det endnu uvist.

Skriv et svar